Тежък развод крие новата водеща на предаването Тази събота и

...
Тежък развод крие новата водеща на предаването Тази събота и
Коментари Харесай

Новата водеща на bTV крие голяма драма от миналото! Красивата Александра ронила крокодилски сълзи заради...

Тежък бракоразвод крие новата водеща на предаването „ Тази събота и неделя “ по bTV Александра Кръстева, написа „ Галерия “. Къдрокосата журналистка не обича да приказва за някогашния си брачен партньор и доста дребна част от сътрудниците й знаят, че въобще е била омъжена.

Бившият й мъж се казва Калин Щерев и също работи в bTV, като фотограф на хонорар. Двамата се женят през 2012 г. и по думите на техни приятели са били много влюбени. „ Имаха прекрасна сватба, на брега на морето. Беше като във филм “, спомнят си близките им.




Но добавят, че работохолизмът на Алекс пречел в брака им и постепенно двамата се отчуждили. Журналистката постоянно била на работа, рядко се случвало двамата да почиват по едно и също време… Няколко години по-късно се разделят, като причината вероятно е друга жена.
Александра изключително тежко понесла развода, тъй като все още обичала съпруга си. Оттогава двамата са във влошени отношения и почти не се виждат.
Тв водещата в момента няма мъж до себе си, за разлика от бившия й Калин, който живее на семейни начала със своя колежка, разкриват наши източници.
Алекс Кръстева е родена в Стара Загора, баща й Петьо Кръстев е актьор в Драматичен театър „ Иван Радоев “. От няколко години работи в bTV като репортер. Когато й предлагат да заеме стола на напусналата Мариана Векилска, Кръстева веднага се съгласява.
По ирония на съдбата, предшественичката й също има един тежък развод зад гърба си с радиоводещия Симеон Колев, след поредица изневери от негова страна. В крайна сметка Векилска успя да си стъпи на краката и в последствие също изживя няколко любовни афери, една от които – с актьора Калин Врачански. Както „ Галерия “ разкри, сегашният й любим работи на висока чиновническа позиция в Брюксел и именно заради него журналистката се мести в Белгия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР