Тежък пленум се очаква в централата на БСП. Оказва се,

...
Тежък пленум се очаква в централата на БСП. Оказва се,
Коментари Харесай

Напрежение в БСП: Социалистите на тъмно за коалиционното споразумение

Тежък пленум се чака в централата на Българска социалистическа партия. Оказва се, че опозицията на Корнелия Нинова не е виждала съдружното съглашение и то не е обсъждано.

„ Очаквам на днешния Национален съвет да се срещнем с съдружното съглашение, защото не ни е изпратено. Българска социалистическа партия би трябвало да отбрани своите позиции. Страхувам се от това партията ни да не наподобява като Вътрешна македонска революционна организация и АТАКА в едни други ръководства “, съобщи пред публицисти Кирил Добрев на влизани в централата на Българска социалистическа партия.

„ Нинова би трябвало да е в изпълнителната власт, отговорих, че я поддържам да заеме всеки един държавен пост, който я удовлетворява, стига да остави партията на мира, без интриги, с цел да може да я укрепим “, добави още Добрев.

Ако социалистите не са осведомени с съдружното съглашение и то не получи нужното утвърждение, както и претендентите за министри, това може да се окаже проблем за подписването на документа и сформиране на държавно управление.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР