Тежък камион се движи по стария път, отклонява се леко

...
Тежък камион се движи по стария път, отклонява се леко
Коментари Харесай

Мостове под магистрала Струма са превърнати в бунища

Тежък камион се движи по остарелия път, отклонява се леко и изсипва пръстта до колоните на мост от автомагистрала " Струма " край Суходол. Следва утъпкване на земята и за край се слагат три огромни камъка – нещо като преграда, тъй че различен да не може да влезе без усложнения. Това се случва към този момент месеци наред. Ефектът - носещите колони на някои места към този момент съвсем не се виждат. Особено при моста край Мало Бучино.

И още: тухли, керемиди, бетон, дюшеци, умивалници, дрешници, пластмаси, кофи, дюшеци и така нататък при моста за Голямо Бучино. Такава е картината под мостовите уреди в първите 17 км на автомагистрала " Струма ", която до края на предходната година се споделяше автомагистрала " Люлин ", сподели инспекцията на Mediapool.

Има даже сено, на което му е задоволително да се възпламени от нагрято от слънцето стъкло и огнената буря, която се разгоря преди седмица на моста при 62-ри километър край Дупница може да се повтори още веднъж.

АПИ към този момент единствено ревизира

След случая, станал на 13 август, Mediapool алармира пътната организация за бунищата под мостовете при започване на автомагистралата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР