Тежък инцидент в Пампорово едва не взе жертви. Огромно количество

...
Тежък инцидент в Пампорово едва не взе жертви. Огромно количество
Коментари Харесай

Сняг падна от покрив на хотел и премаза няколко коли в Пампорово

Тежък случай в Пампорово едвам не взе жертви. Огромно количество сняг падна от козирката на хотел върху паркирани коли. Смачканите коли са четири. Инцидентът е станал на многолюден паркинг. По знамение никой не е потърпевш, описа Нова телевизия.

Един от потърпевшите коли е на семейство от Варна, пристигнало в Пампорово на отмора. „ Паркирахме колата и малко по-късно снегът падна от хотела. В колата бяхме аз, брачната половинка ми и дребното ни дете, което е на 2 години. То беше в детско столче. Точно там покривът на автомобила е огънат. Общо бяхме паркирали на мястото шест коли, три от тях пострадаха значително”, разяснява пред „ Здравей, България “ и Нова телевизия Красимир Костадинов – притежател на един от потърпевшите коли.

По думите му към този момент има предупредителни колчета, само че преди този момент ги е нямало. „ Автомобилът е застрахован. Сега ще имам искания към притежателя на хотела. Единствено аз имам застраховка, другите коли нямат”, сподели още Костадинов.

„ Тази постройка не е наша благосъстоятелност. Не знаем все още на кого е тази постройка, защото от години е неизползваема и не сме виждали някой да я употребява. Поставили сме табели, които да лимитират паркирането и достъпът до самата постройка. Потърпевшите сега са настанени при нас. Готови сме да спомагаме с каквото можем”, разяснява пред Нова телевизия Николай Ангелов - шеф на хотел.

От община Чепеларе обявиха, че ще създадат инспекция по случая. Кметът Славка Чакърова заяви за Нова телевизия, че не може да санкции притежателя на постройката за това, че не е почистил снега от покрива си. Само за предходната година в смолянско полицията е издала 100 служебни бележки за премазани коли от снежни маси и от паднали дървета. От началото на годината досега потърпевшите коли при сходни произшествия са 20.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР