Тежък инцидент с пострадали полицаи в София след гонка с

...
Тежък инцидент с пострадали полицаи в София след гонка с
Коментари Харесай

Полицай е тежко ранен след гонка с мигранти край Казичане

Тежък случай с потърпевши служители на реда в София след гонка с мигранти. Инцидентът е станал тази заран в региона на " Цариградско шосе " под детелината за Казичене в посока София. 51-годишен служител на реда е тежко потърпевш - с черепно-мозъчни контузии и с заплаха за живота. В болница са още четирима сирийци и техният водач.

Сигнал за злополуката е подаден малко преди 7:00 часа.  Бус с 10 мигранти е излязъл на Околовръстното от Автомагистрала " Тракия " в региона на Казичане и там е почнала гонка с полицията. В концепцията да спрат незаконните мигранти, различен с микробус на жандармерията е пресрещнал пътя му. Водачът обаче не е спрял и се блъснал в транспортното средство на полицията, съобщи БНР.

Тежко потърпевшият служител на реда е превозен в болница " Света Анна " в безсъзнание, с голям брой пострадвания. Той е с тежки черепно-мозъчни контузии и с заплаха за живота. В момента медици го оперират, оповестиха от болничното заведение. Други двама чиновници на реда са с по-леки пострадвания.

Шофьорът на буса с мигранти и още трима от неговите пасажери също са ранени и откарани в болница " Св. Анна ".  Мигрантите са сирийци  сред 20 и 30 години, с разнообразни фрактури, само че без заплаха за живота им.

Във ВМА също има настанен един потърпевш. Той е бил с контузия на главата и в потрес.

 Снимка: Facebook група " Катастрофи в София "

Околовръстното в региона на Казичане на злополуката е затворено поради следствени дейности.



Разследването на случая е поето от Националната следствена работа.

 Снимка: Facebook група " Катастрофи в София "

Заради случая се образувало километрично запушване на Автомагистрала " Тракия ", оповестяват консуматори в обществените мрежи. Тапата е в региона на " Околовръстното шосе " и трафикът се отклонява.


 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР