Тежък инцидент с мотор вкарва 16-годишния Станимир Вълчев в кома.

...
Тежък инцидент с мотор вкарва 16-годишния Станимир Вълчев в кома.
Коментари Харесай

Родни певици спасяват тийнейджър моторист! Момчето е в кома и има нужда то средства

Тежък случай с мотор вкарва 16-годишния Станимир Вълчев в кома. Куп родни звезди се сплотиха, с цел да оказват помощ на момчето.

Мария Илиева е измежду първите, които се включиха в акцията. „ След тежък случай Станимир Вълчев, на 16 година, се намира в извънредно тежко положение. За да се разсъни от кома и да се възвърне, следва да бъде подложен на поредност от интервенции, които са на доста висока стойност “, споделя Илиева.

В събирането на средства се включи и Ася Капчикова . Младата майка ма три деца показа обявата и моли почитателите си да дарят. Тя взе участие в десетки акции, като най-често поддържа заболели или потърпевши деца.

Актьорът Димитър Банчев , който взе участие е „ Игри на волята “, също поддържа Станимир. „ С теб сме “, написа звездата на Драматичен спектакъл Пловдив и показа банковата сметка на момчето. Семейството се нyждae от финансова поддръжка, с цел да покрие разноските по лекуването му и да подсигурява сполучливото му възобновяване.

„ Призоваваме ви да се включите в актуалната дарителска акция всеки съгласно личните си благоприятни условия и предпочитание! “, гласи молбата на родителите му, споделена от Тита. В акцията се включиха Зейнеб Маджурова, Наско Колев и Диона.

Ако желаете дa помогнете: I ВАN BG50CECB9790 1030284201

В I С: CECBBGSF

T итуляр: Елена Вълчева Централен комитет B АД, клон Бургас
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР