Тежък инцидент с мотор е станал този следобед във врачанското

...
Тежък инцидент с мотор е станал този следобед във врачанското
Коментари Харесай

От последните минути! Моторист се размаза в центъра на врачанско село, трагедията е огромна /снимки/

Тежък случай с мотор е станал този следобяд във врачанското село Чирен, научи първо кореспондент на организация BulNews.
Около 16.00 часа млад мъж изпуснал контрола над управлявания от него мотор „ Хонда “ 600 и се забил в стената на къща, след което се блъснал в железна врата и умрял на място. Сблъсъкът е бил толкоз мощен, че стоманените врати изхвърчали в двора на парцела. На оградата към момента има кървави следи след нещастния случай.
Свидетели на злополуката неотложно подали сигнал на тел. 112, само че пристигналите незабавни медици единствено установили гибелта на моториста. По неофициална информация той се споделя Иван Христов и е от същото село. 27-годишния мъж е работел по ремонтите на мостове и имал жилище и във Враца. Трагедията е цялостна, защото татко му е мъртвец и остава почернени сестра и майка. На мястот на злополуката близки към този момент са сложили в негова памет буркан с цветя и свещичка.
По неофициална информация мощният мотор не е бил негов. На мястото на случая се извършват-процесуално следствени дейности. Трупът на починалия към този момент е закаран в болничното заведение на Враца за аутопсия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР