Тежък инцидент на пътя край Варна.Снощи, час и половина след

...
Тежък инцидент на пътя край Варна.Снощи, час и половина след
Коментари Харесай

Жена се блъсна с колата си в бетонна шахта край Варна

Тежък случай на пътя край Варна.

Снощи, час и половина след среднощ, 19-годишна лидерка е самокатастрофирала с персоналния си автомобил. В региона на село Гроздьово, младата жена не съумяла да овладее колата и се блъснала в бетонна шахта. Вследствие на удара тя е с фрактура на таз, две ребра, комоцио и луксация на тазобедрена става, без директна заплаха за живота, оповестиха от варненската полиция.

Разбра се още, че петима  мъже и една жена са арестувани от полицейски чиновници. Преди дни  те били спряни за инспекция и у тях служителите на реда намерили метамфетамин, марихуана и кокаин, съгласно направените експертни информации. Нарушителите на 22, 25, 26, 27, 34 и 47 години, били отведени в ареста за период до денонощие. Срещу тях са формирани бързи производства.

С алкохол в кръвта пък е засечен 57-годишен гражданин на Дългопол в късните часове на вчерашния ден. В региона на Провадия, лидерът, прочут на Министерство на вътрешните работи, бил спрян за инспекция от чиновниците на реда, които установили с дрегер, че мъжът е седнал зад кормилото след сериозна почерпка. По случая е формирано бързо произвеждане.

 

 

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР