Тежък инцидент е имало с военни в Чешнегирово. Тази сряда при

...
Тежък инцидент е имало с военни в Чешнегирово.
Тази сряда при
Коментари Харесай

Тежък инцидент с военни в Чешнегирово

Тежък случай е имало с военни в Чешнегирово.

Тази сряда при обучение с парашутни скокове е бил тежко ранен курсант. Има риск за живота му, към този момент положението му устойчиво. Направена му е интервенция в Пловдив. За произшествието бе обявено на брифинг на министъра на защитата.

Курсантът е бил ранен, до момента в който се е опитвал да помогне на различен потърпевш. При постоянни парашутни скокове един от спуснатите десантници се е озовал в короната на дърво и си е счупил крайници на няколко места. Курсантът, изпратен от избавителен екип, с цел да помогне при слизането му от дървото, е бил ударен от строшен клон по главата. Той е тежко потърпевшият с черепно-мозъчна контузия вследствие на случая, а на десантчика му се прави 3D възобновяване на тазобедрената кост.

Министърът изнесе детайлности за възлагане на поръчки с предплатено заплащане на 99 % от министерството на защитата по контракти за строителни услуги.

Двата патрулни кораба пък са поръчани без боеприпасите, които ще се купуват настрана и ще костват сред 500 млн. и 1 милиарда, съобщи БТВ.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР