Тежък е любовният живот на изчезналата напоследък от сцени и

...
Тежък е любовният живот на изчезналата напоследък от сцени и
Коментари Харесай

Райна се примири – скоро чуква 37 и си остава стара мома! Раздели се с поредния мъж, ударът този път е жесток

Тежък е любовният живот на изчезналата в последно време от подиуми и фолк клубове Райна, научи HotArena.

След като мина през няколко несполучливи връзки, македонката завършила следващата си спекулация. Заради голям брой насъбрани разочарования и разрушени очаквания този път раздялата разрушила цялата й душeвност, писа „ Галерия “.

Депресията се засилвала от напредването на годините, което понижава очакванията, че бившето гадже на Коцето ще открие мъжа на живота си. След следващото отчаяние Райна се чувствала непрекъснато в прочувствена дупка, а животът й течал монотонно и скучно.

Настроението й било толкоз минорно, че даже се радвала, че огромна част от лятото мина в дъждове и черни облаци, които били в цялостен унисон с настроението й. Дори почнала да се съмнява дали поличба не тегне над живота й.

„ Имам потребност да ми се случи нещо ново, само че защото това не става, започнах сама да си сътворявам драми. Напоследък се усещам несигурна, двоумя се във всичко “, споделя Райна.

Заради персоналния си дискомфорт певицата отлагала запис на ново парче и стартирането на нов албум, за който би трябвало да снима и рекламна фотосесия. Имала възприятието, че не може да довърши нещата в този момент, защото ще ги провали. Затова предприемала следващото си пътешестване, където считала, че ще остави отрицателните страсти и ще се завърне презаредена с позитивна сила.

В края на септември Райна ще удари 37 години, а към момента не е минавала под венчило. През 2009 тя постави завършек на дългогодишната си връзка с Константин и от този момент ревностно крие персоналния си живот, а и той очевидно не е доста за описване.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР