Технологията за бързо зареждане не е нова, но както може

...
Технологията за бързо зареждане не е нова, но както може
Коментари Харесай

100-ватовото бързо зареждане на Xiaomi ще дебютира през следващата година

Технологията за бързо зареждане не е нова, само че както може да знаете, по-рано тази година Xiaomi разгласи своята Super Charge Turbo технология за зареждане. При нея се стига до 100 вата потенциал. Какво значи това за батерия с потенциал от 4000 mAh? Тя ще се зареди за 17 минути.

Ако се чудите по кое време ще можем да се докоснем до технологията на процедура, в смарт телефон на пазара, това ще стане през 2020-та година. Информацията беше разкрита по време на конференцията за разработчици на компанията.
Бяха споделени и спомагателни елементи
Зарядното ще има помпа за зареждане с високо напрежение и двуклетъчна архитектура на батерията. Ще са включени и редица механизми за сигурност, като от Xiaomi настояват, че ще има 9 пласта на отбрана. Зареждането ще се управлява от микроконтролер. Батерията ще е с MTW конструкция, която ще помогне за понижаване на температурите и вътрешното противодействие.

Ще е забавно да забележим какво значат всички тези неща на процедура. Няма по какъв начин да не вземем поради, че бързото зареждане по дифолт понижава живота на батерията. Все отново предлага извънредно улеснение. Ако от Xiaomi уцелят точката на баланс, могат да привлекат доста нови почитатели на марката.
До какъв брой имате потребност от бързо зареждане? Струва ли си да гоним още и още напредък в тази тенденция, даже рискувайки по-честа промяна на батерията?
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР