Технологията e:HEV е вдъхновена от инженерното ноухау на Honda в

...
Технологията e:HEV е вдъхновена от инженерното ноухау на Honda в
Коментари Харесай

Очаквайте новия HR-V e:HEV на Honda

Технологията e:HEV е въодушевена от инженерното ноухау на Honda в сполучливата ѝ стратегия за хибриди във Формула 1. В резултат на това новият HR-V e:HEV предлага изключителни мощ и изгодност в необятен диапазон от пътни обстановки.

Новата генерация на HR-V е следващият модел, който решително се причислява към фамилията e:HEV на Honda, където към този момент участват CR-V и Jazz, налични единствено с хибридно задвижване. С неналичието на нужда от включване в електрическа мрежа за зареждане моделът е подобаващ за всяка обстановка при шофиране, защото комбинира незабавната реакция и икономичността на електрически автомобил с практичността и гъвкавостта на обичайните бензинови и дизелови коли.

В новото потомство на HR-V системата e:HEV обезпечава обща мощ от 96 кВт (131 к.с.), съчетана с въртящ миг от порядъка на 253 Нм. Резултатът е нехайно и удобно пътешестване, без значение дали то се случва в градска среда или с висока скорост на автомагистралите. Бензиново-електрическото задвижване отделя нездравословни излъчвания от CO2 от порядъка на едвам 122 г/км (WLTP), а разходът на гориво е 5,4 л/100 км (WLTP). Автомобилът форсира от място до 100 км/ч за 10,6 сек.

Интериорът е въодушевен от светлината и вятъра. Новият HR-V е пример за комфорт и пространство в сегмента на компактните SUV.

Най-впечатляващата специфичност е неповторимата система за разпръсване на въздуха. С L-образните си вентилационни отвори, ситуирани в горните ъгли на бордовото табло, тя е концептуално нов метод в региона на климатизацията. По този метод е обезпечено чувството за освежителен лъх на съвсем същински бриз за всички пасажери и водача.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР