Технологиите се развиват с бързи темпове, дори по-бързо от очакваното.

...
Технологиите се развиват с бързи темпове, дори по-бързо от очакваното.
Коментари Харесай

Причиняват ли секс играчките безчувственост

Технологиите се развиват с бързи темпове, даже по-бързо от предстоящото. Всяка година ставаме очевидци на телефони и компютри, които съдържат немислими функционалности.

Това, че техниката се развива, е нещо хубаво, тъй като отваря нови хоризонти и ни демонстрира, че всичко е допустимо.

Секс играчките също търпят огромно развиване, което оказва помощ на дамите да доближават до нечувани небеса, като им предлага нови функционалности, някои от които са даже странни.

Тук обаче поражда и въпросът дали несъразмерната приложимост на вибратор води до апатия във влагалището. Това мнение е много публикувано в интернет и даже си има название - синдромът " мъртва вагина ".

Според доктор Лия Милхайзър (Leah Millheiser) от Медицинския университет Стантфорд това е изцяло неверно изказване и няма научна аргументация. Това тя споделя пред изданието Women`s Health.

Възможно е при маратоново потребление на вибратор да се следи леко изтръпване и апатия, само че то отшумява доста бързо.

Пред изданието доктор Милхайзър споделя, че " вибраторите играят жизненоважна роля в естествената полова функционалност ". Особено за дами в менопауза, тъй като това е метод запазят вагината си здрава. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР