Технологиите и новите форми на комуникация са някои от факторите,

...
Технологиите и новите форми на комуникация са някои от факторите,
Коментари Харесай

Влиянието на технологиите върху сексуалността

Технологиите и новите форми на връзка са някои от факторите, които са оказали най-голямо въздействие върху днешното общество. Те последователно и стабилно заемат централно място. На процедура няма области или полета, които да са еволюирали, безразлични към тяхното наличие. По този метод те са станали основни герои и в региона на сексуалността. Въпреки че има доста типове технологии, мобилните телефони са може би най-разпространените и притеснителни. Няма потребност да се срещате персонално с някого, с цел да угодите на вашата половост. Дори не е нужно да докосвате различен човек, с цел да имате полова връзка с него.

Как технологията е повлияла на сексуалността?
На първо място, технологията докара до огромно многообразие от полово наличие, дружно с осведомителни и виртуални дискусионни пространства. Може да намерите порнофилми без никаква цензура. Липсата на цензура способства за прекратяването на доста табута, само че сътвори и доста други. Изследванията, извършени върху киноиндустрията за възрастни, разкриват, че сцените, показани в тях, нямат нищо общо или имат прекомерно дребна допирна точка с действителността. Жените в тях се изобразяват като предмети и тези филми затвърждават концепцията, че отводът им да вършат секс значи тъкмо противоположното.
Фактът, че интернет прави този вид информация налична за всички, не е напълно неприятно нещо. Трябва обаче да сте наясно, че и децата имат достъп до него. В идеалния случай никой не би трябвало да се пробва да постанова свои лични хрумвания и вярвания при полови срещи. Трябва да се научите да разграничавате фантастиката (еротични кино продукции) от действителността.

Секстинг
Друг метод, по който технологията е повлияла на сексуалността, е методът, по който хората се отнасят един към различен, без значение дали се познават персонално или не. Изпращането на палави известия от дълго време е стандарт в любовния живот, само че към тях се причислиха и полови фотоси или видеоклипове стана много публикувано. В доста случаи секстингът е искрата, от която доста двойки се нуждаят, с цел да подобрят половия си живот. Следователно той може да бъде много скъп инструмент. Трябва обаче да знаете, че всяка изпратена от вас еротична фотография може да бъде споделена с други хора.

Приложения за запознанства
Тези приложения доста понижиха разноските за започване на връзка и оферират целия свят от благоприятни условия. Благодарение на тези платформи човек може да се срещне с други и да реши дали някой е подобаващ за него или не. Сякаш нощният бар, в който преди сте се срещали с хора и флиртувате, към този момент е на една ръка разстояние, което значи, че може да получите достъп до него от съвсем всяко място, което има интернет връзка. Благодарение на този вид технология е доста по-лесно да намерите човек, който може да ви хареса. Има повече благоприятни условия за избор и може да бъдете по-избирателни. Освен това всичко се случва бързо и това дава отговор на потребностите на доста хора, които се отчайват, тъй като нямат време да намерят сътрудник заради натоварените си графици. Недостатъкът на тези приложения е, че доста от профилите не са точни, защото много консуматори са склонни да показват неправилно кои са те. Освен това, защото има толкоз доста хора, от които да избирате, връзките не не престават прекомерно дълго. Много от тях завършват преди сътрудниците да се опознаят по-добре. По този метод не малко човеци се оказват толкоз самотни, колкото и преди.

Привързаност
Романтичната връзка несъмнено се е трансформирала. Някои приложения за запознанства имат доста клиенти и може да взаимодействате с тях, в случай че ви харесва фотографията на профила им. С други думи, може да поддържате връзка с тях и да планирате среща през чата на приложението. Много хора го считат за преимущество, изключително в случай че са срамежливи. Цената на софтуерното превъзмогване на това затруднение обаче е, че е доста по-трудно да се срещнеш с положителни хора. Това може да ви накара да избягвате обстановки, в които би трябвало да употребявате обществените си умения и ви пречи да ги развивате изцяло.

Заключение по отношение на технологията и сексуалността
В днешно време сред двойките има повече съмнение от всеки път. Това е разследване от метода, по който хората претърпяват своята половост и даже заради неуместни обстановки, като приемане на молба за другарство от човек, който не сте срещали.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР