Технологии Новият Moto Z4 идва с мощна камера и 5G

...
Технологии Новият Moto Z4 идва с мощна камера и 5G
Коментари Харесай

Новият Moto Z4 идва с мощна камера и 5G за малко пари

Технологии Новият Moto Z4 идва с мощна камера и 5G за малко пари Телефонът на Motorola ще предлага много характерности и ще коства на половина по отношение на флагманите  Мартин Дешев 31 май 2019, 13:13  Новият Moto Z4 идва с мощна камера и 5G за малко пари Източник: Motorola
итката на смарт телефоните последователно се измества от високия към междинния ценови клас. Новият телефон на Motorola е ориентиран точно в този сегмент на пазара, като ще предлага много технологии за цена, която ще е съвсем на половина по отношение на флагманите.

Дойде ли краят на сгъваемите телефони още в този момент

Смартфоните от висок клас към този момент са единствено за определени

Moto Z4 ще коства 500 $, като ще предлага съгласуемост с 5G мрежи (с спомагателен "мод "), както и мощна камера. Тя ще е с 48МР, като употребява Quad Pixel технология. Същата технология се употребява и от предната камера, която е 25МР.

Правилно ли зареждаме батерията на смарт телефона си

Moto Z4 изненадващо се отклонява от наклонността смарт телефоните да имат колкото се може повече камери. Вместо това телефонът има единствено по един челен и заден датчик. Задната камера разполага и с спомагателен лазерен автофокус, двойна LED мълния, f/1.7 и специфичен режим за нощни фотоси.

Корпусът на Z4 е от алуминий, като е с оптимално изчистен дизайн. Въпреки че публично не е водоустойчив, Motorola споделя, че корпусът на Z4 може да се употребява когато вали да вземем за пример. Предният панел е доминиран съвсем напълно от 6,4-инчовия OLED екран. В горната част има капковиден разрез в средата на екрана за камерата. Резолюцията на панела е 1080х2340 пиксела. В екрана е вграден и оптичен датчик за пръстов отпечатък.

Телефонът разчита на процесора от междинен клас Qualcomm Snapdragon 675, който е с 8 ядра. Заедно с него работят 4GB RAM, като има и 128GB вградена памет за файлове. Тя може да се усили до 2ТВ посредством microSD карта. Завръща се и общоприетият 3,5-мм зак за слушалки.

Без марихуана и еротика в приложенията за Android

В общоприетата си версия Z4 няма да предлага 5G съгласуемост, а единствено 4G VoLTE, WiFi, GPS, Bluetooth 5.0, NFC и USB Type-C. Телефонът ще поддържа и спомагателните плъгини на Motorola, които компанията назовава "модове ". Чрез тях може да се прибавят разнообразни функционалности, в това число и модул за връзка с 5G мрежи.

Защо хората към този момент не купуват всеобщо нови смарт телефони

Пазарът на смарт телефони най-зле от 5 години насам

Z4 ще употребява Android 9 Pie за своя операционна система, като тя ще бъде актуализирана и до новия Android Q, когато той е подготвен. Батерията е с потенциал 3600mAh. Според компанията тя ще обезпечава до два дни пълноценна работа. Телефонът не поддържа безжично презареждане, само че предлага доста бързо презареждане посредством съвместимото с технологията TurboPower зарядно, което ще е включено в комплекта.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Мартин Дешев Motorola Moto Z4 смарт телефон мобилен телефон Android
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР