Технологии Motorola представя сгъваем смартфон през ноември По всичко личи,

...
Технологии Motorola представя сгъваем смартфон през ноември По всичко личи,
Коментари Харесай

Motorola представя сгъваем смартфон през ноември

Технологии Motorola показва сгъваем смарт телефон през ноември По всичко проличава, че марката RAZR ще се завърне с нова мощ  Мартин Дешев 18 октомври 2019, 10:59  Motorola показва сгъваем смарт телефон през ноември Източник: Flickr (CC) / Adrian Black
Motorola възнамерява да приключи годината с напълно ново устройство. Това най-вероятно ще е сгъваем телефон, в случай че съдим по поканите, които компанията е изпратила до някои американски медии. В тях се споделя, че на 13-ти ноември Motorola ще показа "оригинал като никой различен ", оповестява CNET.

Samsung приготвя втори сгъваем смарт телефон

Новият Moto Z4 идва с мощна камера и 5G за малко пари

Анимираната покана демонстрира страничния профил на истинския модел на сгъваемия телефон RAZR. Преди появяването на смарт телефоните точно телефоните вид "мида ", бяха доста известни.

През тази година пък се появиха много клюки, че Motorola възнамерява да предложи собствен сгъваем смарт телефон и да се причисли към Samsung и Huawei, които имат такива модели. Още тогава се очакваше компанията да употребява точно марката RAZR, който се свързва със сгъваемите мобилни телефони.

Шефът на Samsung за гафа с Galaxy Fold: Беше унизително

Според източниците на CNET фактически става дума за сгъваем смарт телефон и той ще употребява това име. Първоначалната цел на Motorola е била да показа устройството още през лятото, само че в този момент задачата е към края на тази година.

Сега ли е най-неподходящият миг за нов смарт телефон

Подобреният Galaxy Fold е подготвен и излиза през септември

Сгъвката на екрана ще е хоризонтална и телефонът ще се сгъва като истинския RAZR, вместо да се разтваря като книга, както е при Samsung Galaxy Fold. Според непотвърдените клюки, моделът ще има 6,2-инчов екран, процесор Snapdragon 710 на Qualcomm, най-малко 4GB RAM и 64GB памет за файлове. Възможно е да има и версия с повече памет, а батерията ще е 2730mAh.

Очакваната цена на новия RAZR ще е към 1500 $, която е по-ниска от тази на Galaxy Fold и упования Huawei Mate X, който към момента не е на пазара. За в този момент Motorola не е коментирала тематиката.

Дойде ли краят на сгъваемите телефони още в този момент

Държим ли бъдещето в ръцете си с Huawei Mate X

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Мартин Дешев Motorola RAZR смарт телефон сгъваем смарт телефон мобилни телефони
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР