Технологии LG ще представи сгъваем смартфон след месец Компанията обаче

...
Технологии LG ще представи сгъваем смартфон след месец Компанията обаче
Коментари Харесай

LG ще представи сгъваем смартфон след месец

Технологии LG ще показа сгъваем смарт телефон след месец Компанията обаче ще има малко по-различен метод към тези устройства  Мартин Дешев 6 август 2019, 10:34  LG ще показа сгъваем смарт телефон след месец Източник: LG
LG ще се причисли към сегмента на сгъваемите смарт телефони след месец. Компанията разгласи, че показа сходен модел по време на ревюто IFA 2019 в Берлин на 6-ти септември.

Китайските производители на смарт телефони завладяват пазара

Нов огромен спад за продажбите на iPhone

Краткото видео на LG демонстрира мобилна игра, която последователно се разпростира и на втори екран. Към края на клипа двата екрана се затварят един към различен като книга и се появява трети, по-малък екран от външната част на корпуса.

Сега ли е най-неподходящият миг за нов смарт телефон

Подобреният Galaxy Fold е подготвен и излиза през септември

За в този момент това е цялата информация, която LG разкрива за новото устройство. Остава неразбираемо дали това фактически е сгъваем смарт телефон или е спомагателният втори екран за V50 ThinQ, който ще може да се поръча като аксесоар.



Във втория вид, това ще покаже малко по-различен метод на LG към сгъваемите телефони, най-малко към този момент. Преди няколко месеца LG разгласи, че фактически е обмисляла стартирането на сгъваем смарт телефон, само че за в този момент е предпочела да не бърза.

Предлагането на втори екран като аскесоар е добър компромисен вид, който може да запълни нишата до момента в който сгъваемят модел на компанията е подготвен. Видеото фактически насочва към това, тъй като двата екрана са очевидно разграничени един от различен и със лични рамки, а не са един общ панел. Разбира се, постоянно остава опцията това да е преднамерено, с цел да може LG да резервира по-голямата изненада в загадка.

Дойде ли краят на сгъваемите телефони още в този момент

Увеличава се ползата към евтините смарт телефони

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Мартин Дешев LG смарт телефон мобилен телефон сгъваем смартфон
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР