Технологии Apple пуска компютър, струващ над 52 000 долара Новата

...
Технологии Apple пуска компютър, струващ над 52 000 долара Новата
Коментари Харесай

Apple пуска компютър, струващ над 52 000 долара

Технологии Apple пуска компютър, струващ над 52 000 $ Новата версия на Mac Pro ще може да се конфигурира с доста мощен хардуер  Мартин Дешев 11 декември 2019, 13:24  Apple пуска компютър, струващ над 52 000 $ Източник: Apple
лед години очакване, Apple зарадва почитателите си и пусна на пазара новото потомство на настолния компютър Mac Pro. Това е така наречен "работна станция ", като е планувана за много съществени действия и предлаганият в нея хардуер отразява това уместно.

Гугъл Maps ще имат тайно режим за iOS

Mac Pro ще се предлага в голям брой разнообразни конфигурации, които могат да се трансформират съгласно желанията на дадения консуматор. Цените на Mac Pro постоянно са били доста високи, само че новото потомство на машината е много скъпо даже и за по-смелите упования.

Apple ще предложи „ напълно безжичен “ iPhone

Apple остана без основателя на iPhone

В топ конфигурацията си, Mac Pro коства 52 599 $. Базовата цена на компютъра е "скромните " 5999 $.

Максималната настройка на Mac Pro предлага 28-ядрен процесор Intel Xeon W, 1,5ТВ RAM и 4ТВ дисково пространство, като Apple възнамерява скоро да предложи и 8TB SSD, тъй че цената на топ версията на Mac Pro ще продължи да пораства. Само 1,5-те терабайта RAM костват 25 000 $.

Освен това компютърът може да се конфигурира и с две видеокарти Radeon Pro Vega II Duo, всяка с по 32GB лична памет. Това способства с 10 800 $ към цената. Apple предлага още PCIe картата Afterburner за 2000 $. Може даже да се поръча да се прибавят колела към корпуса на машината, с цел да може тя по-лесно да се реалокира из офиса. Цената на колелата е 400 $.

Apple към този момент възнамерява и други аксесоари и варианти към Mac Pro. Целта на компанията е да предложи допустимо най-вече разновидности, с цел да притегли вниманието на експерти от всевъзможни сфери. Те ще могат да конфигурират компютъра съгласно желанията си с доста разнообразни варианти в хардуера и оборудването.

Целта на компанията е да стимулира повече клиенти да поръчват персонализирана настройка по отношение на базовата. Тя предлага 8-ядрен процесор Intel Xeon W, 32GB RAM и видеокартата Radeon Pro 580X, както и 256GB SSD. Въпреки разнообразието от конфигурации, Mac Pro ще се предлага единствено с разнообразни версии на процесора Intel Xeon W и единствено с разнообразни модели видеокарти на Radeon. Компанията към този момент приема поръчки, а доставките стартират другата седмица.

Apple обмисля да продава абонаменти за iPhone

Apple приготвя гама от устройства за умни домове

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Мартин Дешев Apple Mac Pro компютър хардуер
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР