Технологичният производител Huawei обяви на стилно събитие в галерията на

...
Технологичният производител Huawei обяви на стилно събитие в галерията на
Коментари Харесай

Huawei започва кампания за предварителна продажба на P20 Pro и пуска в продажба P20 от 10 април

Технологичният производител Huawei разгласи на стилно събитие в галерията на Музея на модерно изкуство старта на продажбите на новите смарт телефони от серията P20 - HUAWEI P20 и HUAWEI P20 Pro . Топ моделът - P20 Pro, започва у нас с предварителни поръчки в интервала 10-16 април и закупилите го консуматори ще имат опцията да получат първи устройството сред 20-22 април. От 23 април смарт телефонът влиза в регулярна комерсиална продажба. Другият не по-малко забавен модел от гамата с удивителна и съвременна естетична визия - P20, е към този момент разполагаем на пазара. Двете елитни устройства ще се оферират от всички сътрудници на Huawei - мобилните оператори Vivacom, Теленор и Мтел, веригите Technomarket и Technopolis, и дистрибуторската мрежа на Поликомп. Предварителна поръчка може да се направи от Мтел, Теленор, Vivacom, Tecnomarket, Technopolis, Techmart и Zora. Наличните на нашия пазар цветови гами са Twilight, Black и Midnight Blue за P20 Pro и Black, Midnight Blue и Pink Gold за P20.

Huawei предлага и една забавна потребителска услуга за новите устройства от висок клас - така наречен " Premium сервиз ". Всеки консуматор, закупил P20 Pro или P20 посредством формалните канали, получава гаранция от 3 месеца за екрана и задния панел , покриваща строшаване или различен тип случай с една безвъзмездна замяна или сервизиране в най-рисковия интервал на акомодация към новото устройство. За още по-голямо улеснение Центърът за обслужване на клиенти на Huawei предлага и безвъзмездна двупосочна куриерска дистрибуция на правилото „ от врата до врата " при всяко сервизно събитие за целия гаранционен период на продукта (2 години). Активирането на " Premium сервиз " става от потребителя посредством регистрация в приложението HiCare или на уеб страницата на компанията https://consumer.huawei.com/bg/support/screenguaranteeregistration/ в период до 1 календарен месец от датата на покупка, а за вписване на сервизно събитие е належащо позвъняване на личната сервизна линия на компанията на номер 080018818.

„ Щастливи сме да обявим, че през предходната година Huawei реализира впечатляващия резултат от 91 % познаваемост на марката на локалния пазар, което е изрично доказателство за триумфа и доверието, които градим с бързи темпове измежду българските консуматори. За да продължим да надграждаме, би трябвало да сътворяваме все по-завладяващи артикули и в лицето на нашите сътрудници, да отговаряме на високите упования на потребителите. Новите P20 модели са най-новият и ослепителен образец за международната мобилна гражданска война и сме сигурни, че ще бъдат възприети доста добре от родния пазар " - разяснява Лонгруи Цио (Джефри), шеф отдел " Потребителски устройства " за Huawei България и Македония.

„ Преди броени дни бе международната премиера на P20 в Париж и новата гама към този момент получи международното самопризнание - лабораторията за разбори и оценки на опциите на фотоапарати и мобилни устройства DxOMark, нееднозначно дефинира камерата на P20 Pro като „ изменяща играта " и като като най-хубавата в смарт телефон досега. За да не бавим повече това софтуерно „ прелъщение " у нас, започваме незабавно с продажбите на дата модела. Пускаме и специфична услуга с добавена стойност и обезпечена и комфортна за потребителите поддръжка на P20 и P20 Pro, от датата на покупка до края на гаранционния интервал " - показа Георги Колев, търговски шеф на HUAWEI България и Македония.

„ С новата P20 серия достигнахме до стадий на развиване на мобилните благоприятни условия, при който към този момент приказваме за композиция на технологии и изкуство, с цел да имаме в ръцете си един шедьовър с изкуствен интелект, който улеснява и нашия метод на живот. Не инцидентно и лице на новата ни акция е фамозната израелска актриса Гал Гадот. Тя въплъщава салдото и комбинацията сред високите технологии и изискания жанр, наложени от Huawei в лицето на новия идеален персонален помощник - смарт телефонът. В България акцията ще бъде показана посредством рекламен клип в народен ефирен ефир и дейна медийна връзка " - добави по време на представянето Дарина Иванова, маркетинг шеф на компанията.

Флагман устройството от серията HUAWEI P20 Pro идва с първата в света тройна Leica камера, като и двата модела показват неподозирани до този миг функционалности с изкуствен интелект, комбинирайки технология и изкуство, с цел да вдъхнат спиращо дъха чувство за ново смарт телефон преживяване. Иновативната технология и изключителните резултати отличават Huawei P20 и P20 Pro като смарт телефоните с най-хубави камери, съгласно влиятелната бенчмарк лаборатория за мобилна снимка DxOMark.

Основните достижения в HUAWEI P20/P20 Pro включват:
Усъвършенствана фотографска система, която улавя повече светлина, повече елементи и хубост - революционна тройна Leica камера с най-високия брой пиксели в смарт телефон промишлеността досега (40-мегапикселов RGB датчик, 20-мегапикселов монохромен датчик и 8-мегапикселов датчик с телеобектив) и 5x хибридно приближение в HUAWEI P20 Pro, както и напълно нова двойна Leica камера при HUAWEI P20 (12MP RGB датчик и 20-мегапикселов монохромен сензор); И двата модела имат 24-мегапикселова предна селфи камера с вградена функционалност с изкуствен интелект за разкрасяване и 3D портретно осветяване Иновативни функционалности на камерата като Master AI - основани на изкуствен интелект техники за професионална снимка, както и HUAWEI AIS - мощна технология с изкуствен интелект за стабилизация на изображенията, основа за непостижими до този миг нощни фотоси от ръка; Вдъхновен от светлината дизайн с фина тънка рамка и новаторски динамичен пъстър градиент. Изключителна продуктивност с процесора Kirin 970 с изчислителен блок с архитектура на невронна мрежа (NPU) и нов интерфейс EMUI 8.1, основан на AndroidTM 8.1, за бърза и гладка работа със смарт телефона. HUAWEI FullView екран (5,8-инчов за HUAWEI P20 и 6,1-инчов за HUAWEI P20 Pro), с ултра тънки рамки и впечатляващи съотношения на екрана към тялото, както и екран, който безпроблемно се слива със заоблените краища за комфортно задържане в ръка HUAWEI SuperCharge зарядно с интернационален TÜV Сертификат за сигурност. HUAWEI P20 Pro идва с огромна 4000 mAh батерия, а P20 разполага с 3400 mAh, като и при двата модела потреблението на сила се ръководи от изкуствен интелект, за в допълнение удължение на живота на батерията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР