Технологичният консултант в платформата на Amazon Web Services (AWS) с

...
Технологичният консултант в платформата на Amazon Web Services (AWS) с
Коментари Харесай

HeleCloud получи статут на Premier Consulting Partner в партньорската мрежа на Amazon Web Services

Технологичният съветник в платформата на Amazon Web Services (AWS) с офиси в Лондон, София и Хага – HeleCloud, разгласи през днешния ден, че получава статут на Premier Consulting Partner, който е най-високото равнище в партньорската мрежа на AWS Partner Network (APN). Престижното отличие е извънредно скъп документ за качество за компанията, стартирала бизнеса си през 2016 година по едно и също време във Англия и България, като от отварянето на офиса в София разраства локалния си екип, който обслужва клиенти от целия район на EMEA и покрива все по-широк набор от бизнес функционалности за интернационалното опериране на компанията.
„ Ние сме извънредно горди с приемането на статут на Premier Consulting Partner в партньорската мрежа на AWS, защото това достижение идва в миг, когато има забележителен интерес и оживление към облачните услуги, предлагани от AWS. Нашите механически благоприятни условия и знания за платформата на AWS ще продължат да носят голяма стойност за клиентите, които търсят нововъведения и създаване на нови услуги в Облака “, съобщи Добромир Тодоров, изпълнителен шеф и CCO на HeleCloud.
Постигането на статута на APN Premier Consulting Partner отличава HeleCloud като сътрудник на APN, проявяващ експертен опит и незабравим триумф в подпомагането на клиентите да проектират, структурират, построяват, мигрират и ръководят разнообразни работни процеси посредством платформата на AWS.
„ Завършването на строгия развой за доказване на нашия опит в AWS платформата, в това число прекосяването през всички стъпки на акредитация и узаконяване, демонстрира, че екипът ни е предан на това да оказва помощ на фирмите да реализират своите софтуерни цели посредством потребление на бързината, необятния набор на услугите и темпото на нововъведения на AWS по най-хубавия метод. Ще продължим да вършим обилни вложения в нашата AWS процедура и ще помогнем на клиентите си да реализират висока резистентност и повишение на успеваемостта на разноските в сегашните условия “, добавя Тодоров.
За да станат APN Premier Consulting Partners, фирмите е належащо да завършат непоколебим развой на утвърждение посредством акредитации и документи, да показват дълготрайна инвестиция в работата си с AWS и да имат богат опит в използването на потребителски решения в AWS. APN Premier Consulting Partners разполагат със мощни екипи от подготвени и сертифицирани механически консултанти за работа с AWS и имат изчерпателен опит в ръководството на планове и професионални услуги за своите клиенти.
HeleCloud се причисли към партньорската мрежа на APN през 2016 година и от този момент оказва помощ на организации от всички браншове, в това число финансови услуги, медии, самостоятелни снабдители на програмен продукт, продавачи на дребно, производството и обществения бранш да развиват бизнеса си посредством платформата на AWS. HeleCloud има статут на AWS Competency Partner за няколко AWS пълномощия, в това число Security, DevOps, Public Sector, Financial Services, Amazon Managed Services Solution Provider и Well Architected Partner. HeleCloud има акредитация и за AWS Security Hub Partner.
HeleCloud е софтуерен съветник в платформата на Amazon Web Services с офиси в Лондон, Хага и София. Компанията подкрепя междинни и огромни организации в построяването на облачната им визия за развиването и реализацията на облачните им тактики посредством водещата си Cloud Roadmap методология.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР