Технологичният гигант Xiaomi за пореден път впечатли потребителите си с

...
Технологичният гигант Xiaomi за пореден път впечатли потребителите си с
Коментари Харесай

Фото и видео изживяване с професионална прецизност с новите смартфони от серията Xiaomi 13T и практичния таблет Redmi Pad SE

Технологичният колос Xiaomi за следващ път впечатли потребителите си с новите попълнения в продуктовата гама на марката – смарт телефоните от серията 13T, както и портативните смарт устройства, измежду които таблетът Redmi Pad SE,. С всеки идващ артикул, Xiaomi затвърждава позицията си на новаторски бранд, с фокус непрекъснато рационализиране и разширение на екосистемата от артикули, с цел да може да посрещне възходящите потребности на консуматори от целия свят.

За още по-високо потребителско преживяване, Xiaomi създава система от камери на най-новите смарт телефони – и, в партньорство с Leica. Професионални обективи, усъвършенствана архитектура за усъвършенстване на продуктивността и устойчив живот на батерията, както и кристално чист екран са единствено част от преимуществата на смарт телефоните. Най-новият таблет Redmi Pad SE, от своя страна, съчетава сполучливо улеснение, деловитост и хармония, с които да бъде незаместим както за работа, по този начин и за свободното време на млади експерти и студенти. 

Звездите на този сезон измежду смарт телефоните са два и са от серията Xiaomi 13T. И двата модела (Xiaomi 13T и Xiaomi 13T Pro) обезпечават на потребителите достъп до ненадминато фото и видео преживяване с професионално качество, с помощта на обновените oбективи Summicron, създадени взаимно с Leica. Зашеметяващи благоприятни условия за изображения с естествено възпроизвеждане на цветовете, мощен контрастност и формулировка на сенки дават двата истински стила на Leica: Leica Authentic Look и Leica Vibrant Look. Шест именити филтъра на Leica приключват всеки кадър, като измежду тях са и най-новите Leica Sepia и Leica Blue, приспособени от LeicaM-Typ240 Film Mode. Технологията Xiaomi ProFocus на серията пък разрешава да улови и най-малкия подробност с ювелирна точност.  



Видео опциите на смарт телефоните Xiaomi 13Т и 13Т Pro провокират потребителите да отключат творчеството си и да се доверят на резултата. Визуална дълбочина и акуратност на цветовете ще подсилят сюжета на вашето видео създание, с помощта на авансово инсталирания Rec.709 LUT. Xiaomi 13 Pro дава опция за снимане на 8K видео с кинематографска стойност. Персонализирано видео може да получите и с прибавяне на LUT жанр в устройството и по този начин да изразите личния си жанр. 50MP широкоъгълна камера поддържа както OIS, по този начин и EIS, гарантирайки, че вашите видеоклипове остават постоянни даже по време на придвижване. 



Xiaomi 13T залага на мощна продуктивност и издръжлив живот на батерията със стремително зареждане, с цел да обезпечи на потребителите по-бързо и по-ефективно преживяване. Xiaomi 13T Pro се зарежда от чипсет MediaTek Dimensity 9200+ с бърз осемядрен процесор, осигуряващ скорости до 3,35 GHz. Разпределението на топлината на серията Xiaomi 13T е усъвършенствано с 5000 mm2 VC термално отнемаща плоча от неръждаема стомана, което подсигурява, че телефоните остават охладени. Само 19 минути* лишава цялостно зареждане на Xiaomi 13T Pro и по този начин ще бъде ваш правилен сателит в работните и персоналните каузи.

Xiaomi 13T Pro и Xiaomi 13T се оферират в България в две цветови варианти: Алпийско синьо и Черно. И двата стила следват изчистен грациозен дизайн, и подсигуряват резистентност на вода и прахуляк с IP68.

Висока продуктивност, професионално видео изображение и моден дизайн характеризират и най-новия таблет на Xiaomi - Redmi Pad SE. Независимо дали гледате видео наличие в обществените мрежи, филм или работите на него, образното задоволство е обезпечено, с помощта на впечатляващ 11-инчов FHD+ екран, със съответствие 16:10. При потребление на таблета на директна слънчева светлина, видимостта още веднъж е безупречна, с 400 нита бляскавост на екрана. Богатата цветова палитра от над 16 милиона цвята и Dolby Atmos®, Hi-Res Audio системи, ще ви пренесат непосредствено в кино салона. Таблетът е планиран и с усъвършенстван режим за четене 3.0 със специфични режими Classic и Paper и обезпечава най-благоприятен комфорт при дълготрайно осъществяване на тази активност, както и с понижена синя светлина, с цел да се погрижи да не изпитвате зрителна отмалялост.  



Лек и комфортен за носене, Redmi Pad SE тежи единствено 478 грама, с цел да да бъде на всички места с вас. Елегантният дизайн с алуминиево тяло трансформира таблета в устойчив и моден персонален помощник. Таблетът Redmi Pad SE (4GB+128GB) на Xiaomi се предлага за продажба в България на целесъобразна цена от 399 лв. в черен и зелен цвят.

Не пропускайте опцията да се сдобиете с новите смарт телефони от серията Xiaomi 13T, както и с практичния таблет Redmi Pad SE. Потърсете ги в формалната партньорска мрежа на Xiaomi, в магазина на марката в Paradise Center, равнище 0, както и онлайн на.

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР