Технологичният гигант Епъл (Apple Inc.) ще започне пробно производство на

...
Технологичният гигант Епъл (Apple Inc.) ще започне пробно производство на
Коментари Харесай

Apple Inc. ще тества китайското производство на AirPods във Виетнам


Технологичният колос " Епъл " (Apple Inc.) ще стартира пробно произвеждане на безжичните си слушалки AirPods във Виетнам, защото наподобява, че компанията желае да реалокира част от производството си отвън Китай на фона на комерсиалното напрежение сред Вашингтон и Пекин. Това заяви в сряда организация Nikkei Asian Review, като цитира осведомени с тематиката източници, съобщи БНР.

Според същите източниците китайският производител на " Епъл " - компанията GoerTek, ще тества " издръжливостта на индустриалните процеси " за последната версия на AirPods, която до момента се произвеждаше единствено в Китай, като това ще стане още това лято в аудиозавода на китайската компания в северен Виетнам.

" Първоначалото произвеждане ще бъде лимитирано, само че ще бъде елементарно да се усили потенциалът, откакто се покаже, че всичките индустриални процедури вървят безпрепятствено ", уточни източникът на Nikkei Asian Review, като означи, че доставчиците на съставни елементи са били помолени да не трансформират цените по време на тестовия стадий.

През юни организация Nikkei заяви, че основаният в Купертино софтуерен колос възнамерява да реалокира сред 15% и 30% от производството си от Китай в Югоизточна Азия без значение от резултата от комерсиалния спор сред Съединени американски щати и Китай.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР