Технологичният гигант Apple е придобил правата за драматичен сериал с

...
Технологичният гигант Apple е придобил правата за драматичен сериал с
Коментари Харесай

17 години след „Приятели“ Рийз Уидърспун и Джен Анистън отново заедно на екран

Технологичният колос Apple е придобил правата за трагичен сериал с присъединяване на холивудските звезди Рийз Уидърспун и Дженифър Анистън и е поръчал два сезона от него, съобщи Ройтерс, базирайки се на компанията.

Поредицата е измежду първите планове, с които Apple възнамерява да се изяви на телевизионното занятие и да се конкурира с към този момент одобрени " играчи ", като HBO и Netflix.

Компанията също така удостовери публикуваната през октомври информация, че е поръчала римейк на научнофантастичната телевизионна антология от 80-те години на предишния век " Удивителни истории " на Стивън Спилбърг.

Кога и къде феновете ще могат да гледат въпросните шоута не се оповестява.

Сериалът с Рийз Уидърспун и Дженифър Анистън ще се " върти " към нюйоркско утринно шоу. Двете холивудски звезди ще бъдат измежду изпълнителните продуценти на поредицата.

За 48-годишната Анистън това ще бъде първата сериозна телевизионна изява след края на паметната поредност " Приятели " през 2004 година

Рийз Уидърспун въпреки това е измежду холивудските звезди, които напоследък се пренасочиха към малкия екран. 41-годишната носителка на Оскар си партнира с Никол Кидман в поредицата " Големите дребни неистини " на HBO.

Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун не за първи път ще се срещнат на дребния екран. Уидърспун беше измежду посетител звездите в сериала " Приятели " и играеше екранната сестра на героинята на Анистън. 
 Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун в кадър от Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун в кадър от " Приятели " Gulliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР