Технологичният електронен гигант Sony е сред основните участници на изложението

...
Технологичният електронен гигант Sony е сред основните участници на изложението
Коментари Харесай

Sony представи втори електрически модел

Технологичният електронен колос Sony е измежду главните участници на ревюто CES в Лас Вегас. Но в този момент огромната вест не са смарт телефони, тв приемници или други джаджи, а вторият електромобил, който японците показват. Първият дебютира още веднъж на CES, само че през 2020 година, а в този момент, дружно с Vision-S 02, Sony разгласи основаването на Sony Mobility Inc тази пролет. Целта на тази нова компания е да „ изследва влизането на пазара на електромобили”, вероятно със серийно версии на седана и кросоувъра.
 Sony Vision-S 02 & 01
Sony Vision-S 02 наподобява като повдигната версия на седана Vision-S 01, само че това не е изненада, множеството компании употребяват еднакъв модел. Интересното е, че и двата модела наподобява като доста близки като дизайн до конвейра. За разлика от 4-местния седан, в този момент приказваме за 7-местен SUV с дължина 4,9 м, ширина 1,93 м и височина 1,65м. Междуосието му обаче е цели 3 метра, което е причина за повече от задоволително място за пасажерите на трите реда седалки. Към цифрите ще прибавя и тежестта на модела от съвсем 2,5 тона.

Задвижването на модела е на четирите колела, обезпечавано от два електромотора с мощ по 200 kW. Динамични параметри не се показват, като се споделя единствено, че кросоувърът ще е с оптималната скорост от 180 км/ч. Може да се допусна, че ускорението до 100 км/ч ще е по-бавно от това на седана Vision-S 01, който разполага със същото задвижване, само че е по-лек.

Същността на Sony си личи в интериора (споделян с S 01), където виждаме три огромни екрана, два спомагателни екрана за камерите за назад виждане, както и спомагателен сензорен екран на плаващата централна подпора, от който се управляват главните функционалности на автомобила. Допълнително се оферират два екрана на гърба на предните седалки, както и дребен екран за климатичната система, с което броят на екраните доближава девет. Монтираните в седалките високоговорители се допълват от 360⁰ Reality Audio,докато видео услугата Bravia Core, 5G свързаността и опцията да се играе PlayStation посредством отдалечена връзка с конзолата издигат заниманието в автомобила на идващото равнище.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от и.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР