Технологичните компании VMware и Nvidia стартират съвместно партньорство в помощ

...
Технологичните компании VMware и Nvidia стартират съвместно партньорство в помощ
Коментари Харесай

VMware и Nvidia помагат на бизнеса с общ софтуер

Технологичните компании VMware и Nvidia започват взаимно партньорство в помощ на бизнеса.

С общи старания ще бъде усъвършенстван софтуерът на VMware за ръководство на центрове за данни посредством внедряване на чиповете за изкуствен интелект на Nvidia, съобщи „ Ройтерс “. Американската софтуерна компания предлага услуга, благодарение на която голям брой приложения могат да бъдат побрани в една физическа машина в центровете за данни. Инструментните на VMware се употребяват необятно от огромни корпорации, които сами съхраняват информацията си, както и от такива, които употребяват облачно пространство.

През последните години, защото бизнесът се обръща от ден на ден към решенията на изкуствения разсъдък, пазарният дял на Nvidia в центрове за данни се уголемява, защото чиповете ѝ се употребяват за ускоряването на процесите на сходни уреди. „ Колкото и хората да мислят, че сме хардуерна компания, през днешния ден сме повече софтуерна “, означи ръководителят на компютърните калкулации в Nvidia, Манувир Дас.

Все още не е ясно по кое време новата технология ще бъде стартирана за приложимост от клиенти, само че някои от тях ще получат ранен достъп до нея.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР