Технологичните иновации продължават да предоставят на потребителите удобни и функционални

...
Технологичните иновации продължават да предоставят на потребителите удобни и функционални
Коментари Харесай

Знаете ли, че собствениците на iPhone 15 могат да намират приятели на разстояние до 60 метра: ето как става

Технологичните нововъведения не престават да дават на потребителите комфортни и функционални принадлежности за ежедневна приложимост. Едно от тези нововъведения стана функционалността „ Локатор “ в модела iPhone 15, която разрешава на притежателите на този смарт телефон да намерят своите другари, в случай че те също употребяват iPhone 15.

Смартфоните могат да се свързват един с различен на разстояние до 60 метра. Такава функционалност може да бъде потребна на шумните места или където е мъчно да се ориентирате.

Каква е точността на различаване?

Благодарение на технологията Precision Finding, потребителите могат тъкмо да дефинират посоката на придвижване на своите другари. Това може да бъде потребно при огромни събития или на непознати места.

Какво е сравнението с AirTag?

Механизмът на работа на новата функционалност е сходен на метода на работа на AirTag — аксесоарът на Apple за следене на местоположението на обекти.

Новата функционалност “Локатор “ е още една стъпка по пътя към основаването на все по-интегрирани и интерактивни системи, които разрешават на потребителите по-лесно да споделят и взаимодействат в действителния свят.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР