Технологичната компания Zoom създаде център за данни в Сингапур, първият

...
Технологичната компания Zoom създаде център за данни в Сингапур, първият
Коментари Харесай

Zoom отвори нов център за данни в Сингапур

Технологичната компания Zoom сътвори център за данни в Сингапур, първият ѝ в Югоизточна Азия, съобщи „ Ройтерс “.

Отварянето на новата 18-а локация за предпазване се случва на фона на пандемията от COVID-19, по време на която потреблението на услугите на платформата се усили доста заради обстоятелството, че милиони хора бяха принудени да работят от домовете си и да организират срещите си онлайн. С това Zoom си навлече и рецензии поради множеството открити проблеми със сигурността, в това число даването на потребителска информация на трети страни без предизвестие.

Освен това интернационалният шеф на компанията, Ейб Смит, разгласи проекти за предопределение на още чиновници в Сингапур, където от месец януари насам следят 65-кратно нарастване на потребителите на безплатните им услуги.

В града страна към този момент 400 учебни заведения употребяват платформата за видео диалози, макар че през април страната за малко забрани Zoom на учителите след „ доста съществени произшествия “, в това число проявление на нецензурни изображения по време на уроци от инцидентно влизащи в онлайн стаите консуматори – процедура, добила известност като „ зуумбомбинг “.

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР