Технокрал на Тесла, а вече и Император на Марс –

...
Технокрал на Тесла, а вече и Император на Марс –
Коментари Харесай

Илон Мъск се провъзгласи за Император на Марс


Технокрал на Тесла, а към този момент и Император на Марс – това са звучните трофеи на Илон Мъск
(снимка: Elon Musk / Twitter)

Илон Мъск не стопира с екстравагантните си ходове. Неотдавна той си измисли звание, което е доста по-звучно, в сравнение с просто създател или началник на Tesla – Мъск се дефинира като „ Технокрал на Тесла ” (Technoкing of Tesla).

Официално новата служба беше записана в отчета, подаден от компанията в Комисията за скъпи бумаги и тържища на Съединени американски щати. Сега обаче от профила на разбираме, че той има нова почетна купа и тя е… „ Император на Марс ” (Imperator of Mars)!

Намигващо емоджи в края на купата загатва, че това е смешка. Но във всяка смешка има зрънце истина: макар всички неуспехи, сполетели неотдавна прототипите на междупланетните ракети на SpaceX, компанията на Илон Мъск е очевиден водач в идното подчинение на Червената планета.
още по тематиката
Все още не е ясно по кое време ще стартира колонизацията на Марс. Дори самият Мъск дава разнообразни прогнози за това какъв брой скоро човечеството ще изпрати хора към Червената планета, само че събитието несъмнено ще се състои преди 2030 година.

Вероятно епохалният полет ще се случи някъде към 2026 година. И тогава Технокралят на Тесла ще има по-голямо съображение да се титулува Император на Марс.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР