Техният чар ги прави достатъчно добри, за да се влюбят,

...
Техният чар ги прави достатъчно добри, за да се влюбят,
Коментари Харесай

Трите знака на Зодиака, които буквално ще разбият сърцето ви!

 сърце

Техният сексапил ги прави задоволително положителни, с цел да се влюбят, само че и задоволително жестоки, с цел да разбият сърцето ви. Астрологията ще ни помогне да   разкрием кои са те.

Лъв

Вашата увереност  и сила ви карат да притегляте към вас автоматизирано всеки, тъй че не е мъчно да си намерите нови сътрудници. Проблемът е, че можете да бъдете егоисти. За вас са по-важни личните ви ползи, в сравнение с ползите на колегата.

Много постоянно ви доскучава и не се притеснявате, че би трябвало да работите върху взаимоотношенията, които би трябвало да възстановите, а не просто да се откажете.

Стрелец

Знаете по какъв начин да разбивате сърца за една минута както никой различен!

Склонни сте да обещавате доста повече, в сравнение с да изпълнявате, и това води до голям брой причини. Ненавиждате да  се занимавате с проблеми и предпочитате да се разделите и да разбиете нечие сърце.

Вие сте радостни, очарователни и любящи.. Но наподобява, сериозната връзка не е ваш приоритет …

Козирог

Вие приемате нещата съществено. До такава степен, че захвърляте  колегата си, незабавно щом откриете някакви признаци на спор.

Очаквате най-лошото от хората, тъй че от време на време се разделяте с тях, преди да да стартират да работят.

Хората ви харесват тъй като сте практични и аналитични. Очаквате, че хората ще бъдат същите като вас, само че това изобщо не е по този начин!

Инфо: http://www.yourtango.com/2017304428/these-3-zodiac-signs-are-heartbreakers

От 10 октомври стартира интервалът на най-стремителните триумфи: Юпитер, планетата на шанса и благосъстоянието, навлиза в знака на Скорпион!

 

Знакът Скорпион поддържа всички почтени хора, които в никакъв случай не се отхвърлят и не се предават Юпитер в Скорпион  ще приготви за всеки тествания според  силите му. Всички компликации по пътя…

Тази зодия постоянно се къпе във власт, триумф и благополучие!

 

Казват, че всеки гради самичък личното си благополучие, само че и звездите оказват огромно въздействие върху всичко. Известно е, че има един зодиакален знак, за който всички порти се отварят, а…

Цялата публикация

Само за персонално прилагане. Четете с изключително внимание: Зодия Скорпион. Начин на приложимост!


Много, но МНОГО полезен  хороскоп за  за тези, които им се постанова да поддържат връзка със Скорпионите! Скорпионът е най-богатият на сила зодиакален вид. Той  е нещо като трансформатор, на…

Цялата публикация

Езотерика: От какво се нуждаете, с цел да бъдете сполучливи съгласно зодията си

 

Това е значимо за щастието ви. Може да имате всичко в живота и въпреки всичко да не бъдете щастливи. Има някои неща, които са извънредно значими за живота ни, без…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР