Техник от пловдивска фирма, която предлага монтаж и техническо обслужване

...
Техник от пловдивска фирма, която предлага монтаж и техническо обслужване
Коментари Харесай

Техник разваля домофона, за да му платят поправката

Техник от пловдивска компания, която предлага монтаж и техническо обслужване на домофонни системи, беше хванат да краде устройство от система в жилищен блок на бул. “България “, без което тя не може да работи. Целта била след това да се вземат пари за ремонта й.

Посегателството е осъществено от съветския жител Алексей Родионов, на 4 август 2017 година, в 10.46 ч., което е видно от запис на камера. Тя е инсталирана в прилежащата на входа книжарница. За шанс на проверяващите крадецът е сниман на мястото на престъплението. Записът, копие от което разполага и вестник „ Марица “, е възложен в Трето районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи.

От Районна прокуратура Пловдив към този момент са образували досъдебно произвеждане за закононарушение по член 194, ал.1 от Наказателен кодекс. Този член гласи: „ Който отнеме непозната движима движимост от владението на другиго без негово единодушие с желание незаконно да я присвои, се санкционира за кражба с отнемане от независимост до осем години “.

Цялата история на шашмата четете на следващия ден в „ Марица “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР