Техническият министър-председател на Северна Македония Талат Джафери, в обръщението си

...
Техническият министър-председател на Северна Македония Талат Джафери, в обръщението си
Коментари Харесай

Джафери: Най-важната ни задача е да организираме честни избори


Техническият министър-председател на Северна Македония Талат Джафери, в обръщението си на първото, учредително, съвещание на новоизбраното държавно управление, съобщи, че основната задача ще бъде организирането на свободни, почтени и демократични постоянни избори по открита и законна процедура, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Джафери разгласи упованията от работата на новото държавно управление във връзка с организирането и провеждането на идните избори и за осъществяването на настоящите му отговорности, в полза на жителите, заяви държавната пресслужба.

„ Пред нас стои основна задача - подготовката и организирането на свободни, почтени и демократични постоянни избори при открита и законосъобразна процедура. В тази наша задача сме длъжни да си сътрудничим с Народното събрание и Държавната изборна комисия и с задачата на ОССЕ/БДИПЧ, само че също по този начин и с Европейския съюз и Съединени американски щати като наш стратегически сътрудник, с цел да осигурим най-високите европейски стандарти в процеса на предизборната акция и в самите избори, като се съсредоточим напълно върху основаването на условия, при които жителите на изборите ще изразят ясно своята воля “, съобщи Джафери.

Той добави, че цел ще бъде обезпечаването на постоянно действие на институцията, съдействие и изчерпателност в работата.

Джафери чака от кабинета успеваемост и то да служи на ползите на жителите, като в същото време е транспарантно и отговорно.

„ Очаквам, че всички членове на държавното управление ще вложат всичките си познания и опит и ще работят безрезервно в полза на жителите, и че ще преодолеем всички провокации пред нас дружно, намерено и професионално “, добави той. /БГНЕС

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР