Техническият директор на ЦСКА Алан Пардю даде интервю за новия

...
Техническият директор на ЦСКА Алан Пардю даде интервю за новия
Коментари Харесай

Алан Пардю: Не съм се отказал да работя като треньор - сега само пробвам да съм директор

Техническият шеф на ЦСКА Алан Пардю даде изявление за новия брой на авторитетното английско футболно списание „ Four Four Two “. 59-годишният англичанин дава отговор на въпросите на читатели, изпратени през профилите на списанието в обществените мрежи.

Един от тях е подложен от българина Викторио Сердаров през „ Facebook “: „ Как се озовахте в ЦСКА? “

„ Имах няколко предложения от Чемпиъншип, само че реших, че работата като механически шеф ще ми даде нов опит, с цел да видя по какъв начин ме възприемат треньорите и по какъв начин аз ще възприема работата с тях. Не съм се отказал от желанието си да работя като треньор, само че желаех да се опитвам в тази нова роля. Харесва ми! Работата на техническия шеф е да следи дали прехвърлянията, скаутите и целият екип към треньора работят в вярната посока и клубът да е насочен към бъдещето. Във Висшата лига тимовете разполагат с повече финанси и могат да си разрешат доста неща. Например могат да имат по 10 експерти от разнообразни аспекти на спорта. Бюджетът на ЦСКА не е подобен и по тази причина се пробвам да внеса малко експертиза от Висшата лига в границите на разполагаемите финансови параметри. Хората са извънредно гостоприемни и София е прекрасен град, а подготвителната ни база е в подножието на планината “, дава отговор Пардю.

В идващ отговор техническият шеф на ЦСКА признава, че най-вероятно идната му работа ще бъде като треньор в Англия. Пардю регистрира, че несъмнено ще бъде в клуб, изпитващ компликации, защото в никакъв случай досега не е работил отпред на тим без проблеми.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР