Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци разкри защо след края

...
Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци разкри защо след края
Коментари Харесай

Моци: Никога няма да стана треньор, не искам да пия хапчета на 40 г.

Техническият шеф на Лудогорец Козмин Моци разкри за какво след края на своята кариера не се е насочил към треньорството, а е приел предлагането да заеме управителен пост в Разград.

„ Не мисля, че бих постигнал доста в кариерата си като треньор “, съобщи той пред румънското издание Prosport.ro, представено в днешния брой на вестник " Мач Телеграф ".

„ Когато се отхвърлих от кариерата си на състезател, не бях изкушен от това да стана треньор. Не мисля, че владея всичко належащо, с цел да бъда ментор. Не бих желал да навърша 40 години и да пия хапчета за утешение. Импулсивен съм, не мога да се управлявам и не мисля, че бих съумял в тази специалност ”, сподели Козмин Моци.

Моци постави завършек на кариерата си на професионален футболист през 2021 година, която продължи към 19 години. Университатя Крайова, Динамо Букуреш, Сиена и Лудогорец са отборите, за които централният бранител игра.

Навършил 38 години, Козмин Моци стана механически шеф на българския тим, където прекара 9 години. Той завоюва 17 трофея в цялата си кариера. Най-важните триумфи са 9-те шампионски трофеи на България с Лудогорец, само че и трофея в Лига 1, извоюван с Динамо през сезон 2006/07.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР