Техническият директор на Лудогорец - Козмин Моци, говори пред колегите

...
Техническият директор на Лудогорец - Козмин Моци, говори пред колегите
Коментари Харесай

Козмин Моци е сигурен, че Лудогорец отново ще бъде шампион

Техническият шеф на Лудогорец - Козмин Моци, приказва пред сътрудниците от " Спортал " за подготовката на отбора в Турция, упованията му за шампионата и дуелите против Сервет.

" Изкарахме хубава подготовка без някакви тежки травми отвън тези, които ги имаме. В края най-важното е, че нямаме нови травми, всички са здрави и подготвени за първия формален мач. Момчетата демонстрираха, че са положителни футболисти. Със същите момчета сме на три точки от първото място, само че и с мач по-малко, излязохме от групите на Лига на конференциите и имам вяра, че още веднъж ще станем първенци. Вярвам доста на тези момчета. Надявам се да стартираме с трофей още с първия мач.

Сервет е един доста добър тим. Завършиха на трето място в доста тежка група. Те са тим, който играе футбол. Гледали сме го много пъти. Никой не би трябвало да мисли, че Сервет е слаб тим. Може като име да не е толкоз огромно, само че са доста добър тим и ни следва тежък дуел.
 Дерменджиев: Доволен съм от лагера, чакаме нов състезател, само че не знам по кое време ще пристигна
Дерменджиев: Доволен съм от лагера, чакаме нов състезател, само че не знам по кое време ще пристигна

Опитният експерт ще остави младия Методий Стефанов в първия тим

Ще забележим по какъв начин са момчетата след подготовката. Вярвам, че ще са много по-силни от предходната година. Как се подвигна тимът след това 1:7? Първо, нашите притежатели постоянно бяха покрай тима. Те приказваха много с момчетата. И ние говорихме с тях. Накрая треньорът им сподели какво да вършат, което беше значимо. Вярвам доста на господин Дерменджиев, познавам го от съвсем 12 години. Беше ми треньор и имам вяра, че може да направи още по-добри резултати. При него играхме два пъти ШЛ, имахме положителни резултати. Даже в този момент, при последния престой, направи невероятни неща.

Оставките? Беше, както нашият изпълнителен шеф сподели, морална оставка, тъй като в Лудогорец такива неща не могат да се случват. Такива резултати рядко се случват. Помня едно 6:0, само че приказваме за Арсенал. И тези оставки бяха след дълъг диалог сред шефовете. Това беше вярното нещо ", приключи Козмин Моци.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР