Техническият директор на БФС Георги Иванов се срещна днес с

...
Техническият директор на БФС Георги Иванов се срещна днес с
Коментари Харесай

Георги Иванов преди конгреса на БФС: Никой не може да ме мести наляво, надясно

Техническият шеф на БФС Георги Иванов се срещна през днешния ден с клубове от Зона София в столичен хотел като част от акцията си за президент на конгреса идната седмица.

Той приказва пред публицисти преди сбирката, която бе органидирана от... зоналния съвет на БФС София. Гонзо призова за обединяване на хората, работещи във футбола след конгреса, без значение кой е спечелил.

" Нямам визия, кои клубове ще дойдат, тъй като хората от Зоналния съвет канят. Това е покана и тя е пожелателна, а не наложителна. Целта на срещата е да представим и разбираем програмата, по която ще работим и също по този начин да разкажем какво сме свършили досега, стартира Гонзо. - Очаквам поддръжка от клубовете, които пристигнаха на срещата.

Аз персонално, като механически шеф на БФС, съм обиколил няколко пъти страната, контактували сме. И в този момент към този момент като кандидат-президент съм си показал програмата, методите ни на работа и това, което сме свършили. И дано тимовете да изберат най-достойния от всички претенденти. "

След това той беше запитан дали е директен правоприемник на Борислав Михайлов, той ли е индивидът на досегашния началник:

" Вече го споделих в едно изявление. Аз се споделям Георги Иванов и в случай че се счита, че някой може да ме мести по този начин наляво, надясно, доста се бърка. Нормално, Борислав Михайлов ме е поканил във футболния съюз. Ние две години работим по стратегии, направихме много неща за това време.

Но имаме и още много планувани неща. Използваме програмата, която беше гласувана за интервала 2022-2026 и там има неща, които би трябвало да приключим. Две години сме работили по тях и чакаме поддръжка, с цел да можем да ги приключим. И след две години да имаме нова стратегия, която да надгради актуалната. "

Христо Крушарски, босът на родния клуб на някогашната деветка - " Локомотив " (Пловдив), преди няколко дни разгласи, че съгласно него Иванов не става за началник.

" Няма какво да го разясня. Той е президент на " Локомотив " (Пловдив) и би трябвало да си гледа неговия си тим. Така че няма потребност да давам отговор на хората. Искам да кажа, че за тези повече от 30 години във футбола съм видял доста завист, доста злоба на мой тил. И не мога да давам отговор на хора, които подлагат на критика. Всеки би трябвало да си избере дали да бъде положителен или отрицателен. Смятам, че моята акция е положителна. Не желая да приказвам за другите претенденти. Хората ще изберат кой е най-достойният претендент ", изясни някогашният нападател.

Попитан какво му е мнението за водача на опозицията Димитър Бербатов, с който няколко пъти влязоха в задочни кавги, Иванов отвърна:

" За Бербатов? Ние сме съперници с него, а не врагове. Играли сме дружно с Димитър Бербатов в националния тим. Сега сме съперници, само че това по никакъв метод не значи, че аз нямам почитание към него или към който и да е от другите претенденти. Всеки един си има преимущества и дефекти. Не бих споделил кой е най-сериозен конкурент. Всеки един претендент си има и своите шансове, и своите хрумвания и си излага стратегия. Не е значимо аз кой виждам, а какво виждат хората ".

Пловдивчанинът изясни по какъв начин се усеща преди конгреса на 15 март.

" Напрежение е обикновено да има, само че терзание - не виждам защо. Все отново когато се явяваш на конгрес, това е състезание. Това е и във футбола. И това е за положително, тъй като значи мотивация. Който желае да стане президент, би трябвало да издържи на напрежението. Защото след това напрежението ще бъде доста по-голямо ".

И прикани за обединяване в една посока, а точно обща работа в името на положителното бъдеще на най-популярната игра у нас.

" Убеден съм, че би трябвало. И трябва да създадем всичко допустимо, претендентите да се обединим в една посока, без значение кой е спечелил. Защото аматьорският, детско-юношеският футбол се нуждаят от сериозна помощ. Там би трябвало да си изградим играчи. А това няма по какъв начин да стане без помощта на страната, на общините ".

Накрая Гонзо отговори на въпрос и дали се нервира от обстоятелството, че непрекъснато има спекулации за образованието му:

" Няма какво да разясня въпроса с моята тапия. Не желая да влизам в разговор с хора, които имат проблеми със себе си. Ако имаш висше обучение, би трябвало да имаш и приблизително. Но тези хора имат нещо, което ги изяжда от вътрешната страна, с цел да са толкоз нападателни ", сподели още един от идолите на бранш Б във връзка спекулации и рецензии, че имал единствено приключен осми клас.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР