Техническият директор на БФС Георги Иванов говори пред БНТ по

...
Техническият директор на БФС Георги Иванов говори пред БНТ по
Коментари Харесай

Гонзо скочи на ЦСКА - София заради чужденците

Техническият шеф на БФС Георги Иванов приказва пред Българска национална телевизия по всички наболели въпроси свързани с мъжкия ни народен тим. Според него подмладяването на отбора е подобаващ способ да бъдат реализирани позитивни резултати. Той добави още, че школите в България не работят и, че ЦСКА - София не би трябвало да се сърди, че няма футболисти в националния тим, защото в тима играят най-вече чужденци.

„ Няма напрежение към Кръстаич. Ние знаем, че когато нещо почва да се построява, това е сложен развой и няма по какъв начин да стане за месец или два. Знаем, че пътят е сложен, има доста тръни по него, само че знаем къде е бъдещето. Не можем да чакаме от тези млади футболисти без опит да побеждават всеки мач “, съобщи Гонзо.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
„ Стоим си на едно място и вървим обратно. Дълги години това е правено. Не са поемани опасности и може би за това сме в тази обстановка. Всичко в живота е причина и разследване “, добави той.

Иванов подлага на критика метода на работа в клубовете.
 " Лъвовете " би трябвало да се вдигнат пред 65 000 в Будапеща
„ Големият проблем е, че прекомерно доста чужденци играят в българското състезание, не се дава опция на младите играчи да изпъкват и да се развиват. Школите не работят по най-хубавия метод, с цел да изкарват футболисти. От водача в класирането ЦСКА - София нямало нито един футболист в националния отбор… Там от 11 индивида, 10 са чужденци “, безапелационен е някогашният футболист.

Гневът на последователите от време на време е аргументиран, счита някогашният нападател. „ Примерно за мачовете със Северна Македония и Гибралтар и аз щях да ругая националния тим. Нормално, когато тимът не играе добре и губи “, сподели Иванов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР