Техническият директор на Българския футболен съюз Георги Иванов заяви, че

...
Техническият директор на Българския футболен съюз Георги Иванов заяви, че
Коментари Харесай

Гонзо: Приемаме Северна Македония и Грузия в Разград

Техническият шеф на Българския футболен съюз Георги Иванов съобщи, че от централата обмислят да реалокират мачовете на националния тим в Разград. В началото на юни " лъвовете " би трябвало да одобряват Северна Македония и Грузия в Лигата на нациите.

" Истина ли е, че мъжкият народен тим ще семейства в Разград? Сериозно обмисляме тази опция. По тематиката се спекулира доста, а обстоятелствата са напълно елементарни.

България няма задоволително качествени игрища, които да дават отговор на изискваното от УЕФА равнище – подобен е стадионът в Разград, а за " Васил Левски " са правени редица взаимни отстъпки, единствено и единствено националният тим да семейства на него.

Тези взаимни отстъпки обаче няма по какъв начин да не престават постоянно, защото УЕФА има доста висок стандарт, а ние сме длъжни да отговорим на него ", сподели Гонзо пред " Гонг ".

" И на мен са ми задавали въпроса за какво България не играе в Пловдив. Това няма по какъв начин да стане, най-малко не и в сегашния миг, защото няма задоволително положително оборудване.



Условията за всички – за играчи, за механически лица, за фен, са най-важният фактор за провеждането на даден мач, а такива у нас се намират само в Разград ", продължи именитият нападател на Левски.

" Дали не е парадоксално националният тим да не играе на Националния стадион? А абсурд ли е националната федерация да заплаща голям наем на Националния стадион, с цел да може националният тим да играе там?

В цялата система фактически има доста сбъркани неща, само че в предишното сме играли и на " Герена ", и на " Армията ", и в Бургас, по-отдавна - и във Варна, в Пловдив.

Всички знаете, че Испания и Италия да вземем за пример нямат народен стадион, даже Англия от време на време се мести от „ Уембли “, с цел да може допустимо най-вече хора да се радват на националния тим.

Националният тим е наслада, а да го гледаш е привилегия – нещо което тук май позабравихме в последните години ", добави Гонзо.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР