Техеран — Малко след като иранската държавна телевизия информира нацията,

...
Техеран — Малко след като иранската държавна телевизия информира нацията,
Коментари Харесай

Какви са настроенията в Иран, докато Израел обмисля своя отговор?

Техеран — Малко откакто иранската държавна телевизия осведоми нацията, че Корпусът на гвардейците на ислямската гражданска война е изстрелял стотици дронове и ракети, хората се изсипаха по улиците в Техеран и други градове, с цел да покажат поддръжката си за първата по рода си директна военна акция на Иран против Израел.

Иран даде обещание да отмъсти за убийството на седем офицери от IRGC към две седмици по-рано при въздушен удар, блъснал иранец консулство в столицата на Сирия. Израел не призна, че е нанесъл този удар, само че не го и отхвърли.

Светът към момента чака да види четири дни по-късно по какъв начин държавното управление на израелския министър председател Бенямин Нетаняху ще отговори на иранската офанзива, което аргументи " доста малко вреди ", съгласно израелските отбранителни сили. IDF сподели, че 99% от изстреляните над 300 оръжия са били прихванати или паднали от небето, преди даже да доближат израелска територия, с помощта на стабилната противовъздушна защита на страната и помощта от нейните Съединени американски щати и европейски съдружници.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР