Тегленето на печелившите в ще бъде е неделя, 31 октомври,

...
Тегленето на печелившите в ще бъде е неделя, 31 октомври,
Коментари Харесай

Тегленето за голямата награда в GRANDE бонус игра на WINBET ще бъде тази неделя

Тегленето на печелившите в ще бъде е неделя, 31 октомври, тогава ще стане прочут и получателят на Голямата премия - извънреден, петзвезден уикенд с неповторими занимания и прекарвания за двама в Дубай. В същото изтегляне ще бъдат разпределени и 60 парични награди, най-голямата от които ще доближи 5 000 лева

Тегленето на премиите ще бъде излъчено онлайн в и на WINBET след 21:00 ч. В тегленето ще вземат участие всички клиенти на уеб страницата, които в интервала сред 10 и 31 октомври са спечелили талони за присъединяване в разпределението на облагите в GRANDE Бонус играта.

Залози, сложени на игрите в секциите и на уеб страницата на обща стойност най-малко 100 лева носят на потребителите по един ваучър за присъединяване в тегленето на премиите. По един ваучър за присъединяване носят и всеки 50 лева в сложени залози с действителни средства в секциите, и. Колкото повече талони имат участниците, толкоз по-голям е шансът им да завоюват някоя от страхотните награди в GRANDE Бонус игра на WINBET.

Oт старта на играта над 120 клиенти на уеб страницата
winbet.bg завоюваха парични награди на обща стойност 30 000 лева и предметни награди - смарт телефони iPhone 13 Pro и таблети iPad 9.

Играта обаче няма да завърши с тегленето на тези облаги. През ноември, всички нови и сегашни консуматори на уеб страницата
winbet.bg още веднъж ще могат да се включат в GRANDE Bonus играта на WINBET, като този път ще се състезават за още по-големи седмични и месечни парични награди, както и нова, изненадваща Голяма премия.

.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР