Тегленето на пари от , когато ползваме машина на банката

...
Тегленето на пари от , когато ползваме машина на банката
Коментари Харесай

Тегленето от банкомат поскъпнало с 31 на сто за година

Тегленето на пари от, когато употребяваме машина на банката издател на картата, е поскъпнало с 31% за последната година. Това излиза наяве от оповестената в петък информация на Българска народна банка за междинния размер на таксите на комерсиалните банки, представена от.
Данните са към 31 декември 2020 година Според тях при изтегляне на пари от банкомат междинната такса е 25 ст. Точно една година по-рано междинният размер е бил 19 ст. Когато теглим пари от банкомат на друга банка, преди година междинната такса е била 98 ст., а в този момент е към този момент 1,15 лева, т.е. нарастването е 17%. Това е междинният размер на таксите съгласно докладите на самите банки. В някои трезори те може да са по-ниски, а може и да са по-високи.
 Какво да вършим, в случай че банкоматът ни глътне картата Какво да вършим, в случай че банкоматът ни глътне картата
Лятото е време за отмора, за хубаво превозване и трупане на приятни мемоари. Но животът не постоянно е прелестен коктейл с чадърче и се слу...
Тегленето на пари от каса в клон на банката е доста по-скъпо, демонстрира справката. Преди една година това е коствало приблизително 2,26 лева плюс 0,27% от цената на изтеглената сума, до момента в който съгласно новата информация на Българска народна банка в този момент е към този момент 2,81 лева плюс 0,41% от цената. Има нарастване и на междинните месечни такси за обслужване на разплащателни сметки. Сега тази такса е 2,97 лева, а в случай че към сметката има и издадена карта, е 2,44 лева
Преди година двете такси са били надлежно 2,39 и 2,23 лева Внасянето на пари по разплащателна сметка в офис на банката преди една година е било таксувано от трезорите единствено когато сумата е над 3652 лева, до момента в който съгласно новата информация гратис в този момент е за суми приблизително под 3552 лева А откриването на сметка е поскъпнало от приблизително 1,94 на приблизително 2,25 лева Единственото понижение в междинната такса е за закриване на разплащателна сметка в офис, открита до шест месеца преди този момент. Тя е 2,58 лв. - с 42 стотинки по-малко.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР