Теди Москов със Златен Кукерикон. Врагове с БГ премиера. Галерия

...
Теди Москов със Златен Кукерикон. Врагове с БГ премиера. Галерия
Коментари Харесай

АРТщрихи с Галя Крайчовска

Теди Москов със " Златен Кукерикон ". " Врагове " с БГ премиера. Галерия " Париж " на 15. " Етнотикс " с концерт за дебютния албум.

Теди Москов с премия за постановка Златен кукерикон. " Редки тъпанари ", които изгряха в русенския спектакъл и радват публиката и на други подиуми, донесоха оценката.На 1 април, напълно не на смешка сатиричният спектакъл възвърне традицията на премиите за сатирични и комедийни достижения в театъра. Красимир Терзиев и неговите " Втренчени облици " идват в изложба SARIEV Contemporary в Пловдив. От няколко години той опитомява Космоса и колкото по-населено е новото пространство, толкоз по-пусти стават земните части. Една изгубена борба преди век завихря сюжета на Врагове.
¤Пролетта на 1913-та. Балканската война. Противоречията сред българските бойци могат да се окажат по-силни от омразата към враговете. " Врагове " на режисьора Светослав Овчаров ще направи българската си премиера на 9 април. Филмът стартирал като план в Sofia Meetings, направи интернационална премиера в Кайро - на един от най-елитните кинофестивали и е в формалните селекции на други огромни кинофоруми в Япония, Полша и България.
¤През 2003г изложба " Париж " отваря порти с изложбата Сътворение на индивида. 15 години по-късно чества също с картини на Юлия Станкова. " Докосване в тълпата " интерпретира подиуми от Евангелието на Марк и с лекост вкарва фена в събития отпреди 2000 години, с живописния превод на актуален език.Някъде на изток ще ни поведе Етнотикс.
¤ Най-младата етно-рок група ETNOTIX ще показа дебютния си албум на 26 април. Включени са 10 авторски пиеси на фолклорна основа. Сред тях са към този момент познатите и харесвани от публиката - “Щипка сол ”, “Следвай ме ”, “Някъде на Изток ” и “Малай мома ”. Фронтмен на групата Калоян Павлов преди броени дни сграбчи „ Икар “ за изключителни достижения в музикалната, хореографска и танцова активност през годината. В концерта за дебютния албум ще има и изненади – посетител музиканти.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР