Теди Александрова си пада по млади лъвчета и в това

...
Теди Александрова си пада по млади лъвчета и в това
Коментари Харесай

ТОП 5 по-подходящи от Емрах: Младите лъвчета, с които Теди Александрова трябва да бъде

Теди Александрова си пада по млади лъвчета и в това няма нищо неприятно. Вземи си кака, с цел да те открака, са споделили в миналото хората и несъмнено са били прави. Поп-фолк дивата мина пред много грозна обществена разлъка с тийн звездата Емрах. Ходжи, курбани, обети и обиди – това обобщава цялата обстановка.

Теди обаче би трябвало да запретва ръкави и да стартира да търси ново младо лъвче, което да научи на някой различен урок. Ето и ТОП 5 оферти, които са по-добри от Емрах:

5. EMIL TRF

Млад е, сполучлив е, мацките го обожават... да продължаваме ли? Няма потребност, схвана към този момент, че Теди би трябвало незабавно да се свърже с TRF. Е, с цел да запишат някое парче, а останалото си е тяхна работа. Може пък да има химия сред тях.

Виж още: Топ сензацията Биляна Лазарова сподели сочно дупе по бански и високи токчета

4. Весоу

Изрусен е, изпъкнал е, в чалгата е към този момент, сполучлив е... млад е и той. Най-важното е, че е по-малък от чалга пеперудката Теди. Идеални ще са в композиция и би трябвало нещо да се направи по този въпрос. Вече пресъздаваме тази композиция и манифестираме във Вселената да забележим тези двамата дружно. 

Виж още: Плачът не трогва Виктор: Бонбонова лекува разрушеното си сърце в Истанбул 

3. Мъци

Не може да се мине без Мъци. Няма по какъв начин и точка. Мъци е веселяк, прочут е, млад е. Теди би трябвало обаче да се помири с едно. Никога няма да успее да подстриже палавия кичур на Мъци. Thats All.

2. SandeFF

Ами, той си е секссимвол, Теди също е мацка и няма по какъв начин да не ги пресъздаваме и тях дружно. Е, Стела може да е гневна, само че това няма значение. Ще стане по-интересно, в случай че има любовен триъгълник. Теди към този момент е привикнала на какво ли не...

1. V:RGO

Пич, извинявай, само че си топ и няма по какъв начин да не си преди всичко. " Заслужавам ", както самичък си пееш в последното парче, а с Теди ще сте същински Бони и Клайд и ние желаеме да съпреживеем това.

Изображение: https://www.instagram.com/emiltrf/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР