Теди Александрова ще пее в подкрепа на малката Гери от

...
Теди Александрова ще пее в подкрепа на малката Гери от
Коментари Харесай

Русокоса фолк фурия разтопи сърцата на всички с това, което ще направи за болната Гери!

Теди Александрова ще пее в поддръжка на дребната Гери от Враца Врачани се сплотиха в поддръжка на дребната Гери, която се бори с подла болест. Добри хора са организирали благотворителен концерт, средствата от който ще бъдат преведени по сметката за събиране на средства за лекуването й. Събитието ще се организира на 14 август от 20 часа в концертната зала на Враца. В него ще вземат присъединяване балет „ Меджик “, балет „ Вива “, квартет „ Чарити “ и националният артист, победител на състезанието „ Пирин фолк “ Светлин Миланов. Гвоздеят на програмата е фолк фурията Теди Александрова, написа BulNews.bg.

Сумата за лекуване е непостижима за фамилията на 13-годишното момиче.Тя е с диагноза Остеосарком - недоброкачествен рак, който е доста напредничав и визира костната система на индивида. В момента се организира предоперативна химиотерапия в клиниката по детски генетични болести „ Свети Георги " в Пловдив. Предстоят обаче голям брой операции, които са скъпи и околните на Гери няма да съумеят да се оправят сами.

„ Моля ви да ни помогнете да съберем средства за нейното лекуване. Нека с ваша помощ дадем късмет на моето слънчице да пораства, играе и развива както всички деца. Споделяйте другари, познати и непознати с цел да помогнем на Гери! Нека в тази сложна борба с подлата болест не сме сами! Предварително благодаря на всички “, написа в обществената мрежа бащата на Гери - Емилиян.

Всеки, който желае да подаде ръка, може да го направи на следната банкова сметка:
Сибанк - Враца
BG85BUIB78901097878800
Емилиян Иванов Петров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР