technews.bgБъдещият кампус на Google в Маунтин Вю, в сърцето на

...
technews.bgБъдещият кампус на Google в Маунтин Вю, в сърцето на
Коментари Харесай

Google ще строи уникален град в Маунтин Вю

technews.bg

Бъдещият кампус на Гугъл в Маунтин Вю, в сърцето на Силициевата котловина
(снимка: Google)

Интернет гигантът  Гугъл има намерение да построи цялостен дребен град, в който да разположи офиси, жилищни пространства и всички свързани детайли от инфраструктурата на пешеходно разстояние едни от други.

Градчето ще се разгърне на повърхност от 40 акра в Маунтин Вю, Калифорния, заяви CNBC, базирайки се на представители на холдинга Alphabet (компанията- майка на Google). Изпълнен с ИТ компании и стартъпи, този стилен кампус в сърцето на Силициевата котловина ще предложи най-удобната среда за експертите.

Проектът включва изграждане на към 123,5 хиляди квадратни метра офис площи, повече от 2700 кв.м за прилагане от организации, за търговия и услуги, както и 1850 жилището, 1800 кв.м за разнообразни събития и 12 акра намерено обществено пространство.

Кампусът ще се споделя Middlefield Park, а градската администрация на Маунтин Вю е заинтригувана от плана, защото новият микрорайон ще даде осезателен подтик за развиването на локалната стопанска система.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР