Techland представи тази седмица ново видео към Dying Light 2.

...
Techland представи тази седмица ново видео към Dying Light 2.
Коментари Харесай

Ново видео към Dying Light 2

Techland показа тази седмица ново видео към Dying Light 2. Видеото е част от познавателните серии Dying 2 Know, в която разработчици от екипа на играта приказват за процеса на работа по Dying Light 2. Видеодневникът подчертава над чудовищата, които ще срещнете в играта и другите способи за справяне с тях.

Акцент във видеото се явява опитът на основният воин Алън Колдуел и неговите приятели да обхванат в болница, превзета от зомбита. Целта им е да се снабдят със специфични гривни, които демонстрират равнището на заразяване. Друг акцент във видеото е стелт и паркур механиките в новия Dying Light. Именно подобренията в стелт системата, които Techland са създали са и фокусът в изявлението на водещия дизайнер Тимон Смектала, който изяснява, че денем, доста от постройките ще са обитаеми със зомбита, които убиват всеки срещнат. Благодарение на подобренията в стелт системата обаче, вие ще може да се прокрадвате около тях изцяло неусетно.

Що се отнася до зомбитата в играта (участниците във видеодневника заобикалят да ги посочват по този начин), то те са няколко вида, като всеки от тях се отличава свои лични характерности.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР