Тече процедурата по третия мандат. Президентът връчи папката с третия

...
Тече процедурата по третия мандат. Президентът връчи папката с третия
Коментари Харесай

Донев за третия мандат: Изборът на президента е максимално възможният в сегашната ситуация

Тече процедурата по третия мандат. Президентът връчи досието с третия мандат на Българска социалистическа партия. Те имат период, в който би трябвало да върнат досието с оферти за министър-председател, който да излъчи състав на Министерски съвет. Това разяснява пред публицисти служебният министър председател Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. пред публицисти. 

Той посочи, че не е разговарял с президента за идващ длъжностен кабинет. 

Изключително виновен съм към работата, която правя по тази причина да работи служебното държавно управление в екип. Да взема решение най-наболелите проблеми на българските жители, развиването на България. Факт е и днешното събитие. Ние предложихме една тактика за развиването на електроенергийния бранш с небосвод от 30 години. Не ни е боязън от значимите решения, добави служебният министър председател. 

Ако би трябвало да дам оценка на избора на президента – оптимално вероятният избор за третия мандат в сегашната обстановка, акцентира Донев. 

Относно излезлите в общественото пространство прогнозите, че идващият длъжностен министър председател ще бъде Атанас Пеканов, Донев разяснява: Всеки един има капацитета и качествата да заеме министър-председателския пост. На всеки един, който има такова предпочитание го поисквам. Нека да опитва и да работи за ползите на България. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР