Тече финалът в Хелс Китчън, а напрежението скоростно се вдига!В

...
Тече финалът в Хелс Китчън, а напрежението скоростно се вдига!В
Коментари Харесай

Сълзи в Хелс Китчън! Ще има ли изгонени два пъти в един формат?

Тече финалът в Хелс Китчън, а напрежението скоростно се подвига!

В поддръжка на кандидатите за 100-те хиляди лв. Станислав Димитров и Лъчезар Чоткин пристигнаха част от останалите участници в риалитито за готвачи.

Те бяха разпределени в два тима, водени от финалистите. Преди това Станислав и Чоткин изготвиха менюта за резервацията, които се харесаха много на Виктор Ангелов, само че въпреки всичко насочи леки забележки, които те да поправят.

Шефът насочи заповед към съотборниците им да не ги саботират, защото в случай че види някой да го прави, то той ще бъде първият изпъден два пъти в един сезон.

Още по-емоционално бе когато влязоха гостите. Това се оказаха най-близките им хора - техните фамилии. Освен това на масите в ресторанта седнаха и още участници от този сезон, които не се включват в готвенето в кухнята довечера.

Шеф Ангелов реши да даде спомагателен тласък на двамата си финалисти като ги прати да се видят с околните си и да ги прегърнат. Двамата незабавно се изстреляха при фамилиите си и по този начин се заредиха прочувствено за огромната борба.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР