Театрите на ще могат отново да приемат публика от 14

...
Театрите на ще могат отново да приемат публика от 14
Коментари Харесай

Театрите на Бродуей отварят на 14 септември

Театрите на ще могат още веднъж да одобряват аудитория от 14 септември, няма да има ограничавания за оптималния им брой в залата. Това заяви губернаторът на щата Ню Йорк Андрю Куомо, представен от БГНЕС.
" Шоутата на Бродуей ще бъдат подготвени да одобряват публиката си от 14 септември със 100% потенциал на аудиторията. Бродуей е огромна част от идентичността и стопанската система на Ню Йорк и ние сме разчувствани да забележим, че завесата още веднъж се подвига ", написа Куомо в Туитър. Той добави, че продажбата на билети за представленията ще стартира от на следващия ден, 6 май.
 Почина една от легендите на Бродуей Почина една от легендите на Бродуей
Бродуейската звезда Карол Чанинг умря на 97 годишна възраст, оповестява BBC, представена от БГНЕС. Едни от най-запомнящите ѝ функции са в ко...
През март кметът на Ню Йорк Бил де Блазио разгласи, че градът възнамерява да отвори още веднъж киносалоните през септември и ще показа на страната оферти за безвредното отваряне. Като защитни ограничения бяха маркирани откриването на пункт за имунизация против ковид за служащите в театралната промишленост, както и организирането на „ горещи точки ” в града за експресни проби.
Всички представления на Бродуей бяха прекратени на 12 март 2020 година заради пандемията. По това време репертоарът се състоеше от 31 спектакъла и мюзикъла, в това число осем нови представления. Течаха подготовки за още осем продукции, чиито министър председатели бяха планувани за пролетта на предходната година. Миналия октомври асоциацията „ Бродуейска лига ”, която сплотява над 700 притежатели на театри и артистични шефове, продуценти и други служащи в промишлеността, разгласи, че представленията ще бъдат обновени не по-рано от 30 май 2021 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР