Театърът позагуби от своето въздействие. Магичността на театъра е в

...
Театърът позагуби от своето въздействие. Магичността на театъра е в
Коментари Харесай

Марин Янев: Вършете си работата като призвание и не правете халтура

Театърът позагуби от своето влияние. Магичността на театъра е в това да отидеш на празник. Имаме потребност от тези приказни илюзии. Защото действителността е жестока и без илюзията потъваме в безусловно безсмислие към това, което се опитваме да сътворим. Това изясни артистът Марин Янев в предаването “Посока Култура ” с Мирослав Боршош.

За това по какъв начин е станал артист Янев шеговито разяснява, чее наследствена обремененост, която е трансферирал и на децата си. Той описа, че родителите му са били театрали и той е израснал в прахта и аромата на театъра. Жена му също е била актриса и това естествестево е “заразило ” и децата им и в този момент те “боледуват щастливо ”.

Истината за актьорската специалност е обвързвана с доста сериозен труд и напрежение, изясни артистът. Отново в негов жанр Янев се оплака от прилагателни като “гениален ”, “голям ” и “велик артист " пред името си и изясни, че даже и някой да си прави добре работата, това не значи, че е популярен.

Насочете любознанието си към хората, които са през днешния ден под прожекторите, съобщи Янев. Изкуството се мери с днешна дата, продължи той. Това, че в миналото си правил нещо е добре, има способи то да се запомни, само че по-важното е какво правиш през днешния ден, добави той.

В края на диалога артистът даде съвет на младите си сътрудници да си правят работата като предопределение.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР