Театърът е моята голяма любов и моята църква. Това каза

...
Театърът е моята голяма любов и моята църква. Това каза
Коментари Харесай

Нона Йотова: Театърът е моята голяма любов и моята църква

Театърът е моята огромна обич и моята черква. Това сподели в предаването „ Тази неделя” по bTV актрисата, певица и народен представител от Нона Йотова.

Вече два пъти повеждам на спектакъл моите сътрудници от Народното събрание, само че не под строй, посочи тя.

„ Първо гледаха „ Джина и Фидел”, а след това „ Абсурдни времена”. И двата пъти за тях беше нещо необикновено. Да вземат глътка изкуство си е глътка въздух. Всеки път са доста щастливи”, безапелационна беше тя.

Нона Йотова призна, че в политиката се преклонявам пред Елена Йончева. „ Ако става дума за публицистика, това, което прави тя, е най-чистият й тип. Ходила е в най-ужасяващите точки на света, взимала е изявленията от такива чудовища. Сега като я виждам, даже в борбите, които тя води сега, удивлявам й се на това самообладание”, разкри Йотова.

„ За политиката ме избраха и това беше едно от най-големите самопризнания, които съм получавала в живота си”, посочи тя.

--> По думите й това се е случило безусловно изненадващо. „ Анна Заркова се обади на мъжа ми и сподели, че от младежката организация в 24-ти регион да ме предлагат за народен представител. Аз първо споделих „ Не”, само че мина известно време, през която съумях да помисля. Имам идол - Мелина Меркури. Тази актриса и певица в един миг става герой срещу фашизма, става народен представител, министър на културата. И си споделих: Защо не”, добави актрисата и певица.

Йотова изрече мнение, че министър председателят Бойко Борисов не е за този пост. „ Премиер на една страна би трябвало да е човек, който е доста огромен експерт, който доста схваща от работата си”, аргументира се тя.

„ Имах доста щастливо детство и точно по тази причина доста ми липсва. Бях извънредно обичано от мама и баща дете, доста глезено. Никога не са ми казвали те какво да върша. Винаги аз съм избирала това, с което ще се занимавам. Но колкото и да бях глезено дете, от 17-годишна потеглих сама да се оправям и в никакъв случай не съм имала проблеми, да квича и да се оплаквам”, сподели още тя.

Нона Йотова призна, че към момента претърпява загубата на майка си, с която са били извънредно свързани. „ Почина в ръцете ми, двете бяхме сами. Вече не си същият човек. Няма нещо, което може да запълни тази липса”, сподели тя.

Любовта сред нея и Богомил Бонев се е случила от пръв взор. Двамата са дружно 11 години, преди да сключат брак. „ Веднъж у дома се прибра с един пръстен. Ние се скрихме от всичките си близки, за което ни бяха доста сърдити”, означи тя.

„ Не бих желала да съм на 20 отново. Не бих желала да преживея всичко, което съм претърпяла, всички разочарования и всички несбъднати фантазии, изгубени надежди”, акцентира актрисата и певица.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР